Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final

By | July 27, 2017

Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final

Free Download Manager 3.9.6 Build 1556 FinalFree Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final adalah Free Download Manager versi terbaru yang memiliki banyak sekali kelebihan jika dibandingkan dengan versi sebelumnya. Anda dapat mendownload file jauh lebih cepat ketika menggunakan software Free Download Manager ini jika dibandingkan dengan menggunakan download standar bawaaan browser. Free Download Manager ini merupakan aplikasi yang benar-benar gratis untuk anda download dan anda instal ke komputer atau laptop anda.

Free Download Manager ini dapat dikatakan sebagai saingan utama dari IDM. Bahkan setelah kemarin IDM mengeluarkan versi terbarunya yaitu IDM Terbaru Full Crack, software FDM ini juga menerilis versi terbarunya dengan mengeluarkan Free Download Manager Final. Jadi anda yang senang mendownload file dari internet tidak ada salanya juga untuk segera mencoba Free Download Manager Terbaru ini.

Features Of Free Download Manager

  • GNU General Public License. free download manager is released under GNU Public License!
  • Bittorrent support. download files using Bittorrent protocol.
  • Upload manager: easy way to share your files. Upload your files or folders easily to share them with other users.
  • Flash video download. download video from video sites, such as Youtube, Google Video, etc. The video can then be saved in native .flv format or converted to one of more popular video formats.
  • Remote Control. Create new downloads or view the list of active and completed downloads remotely, via the internet.
  • Portable mode. If you want to use free download manager on different computers, you can easily create its portable version and avoid the need to install and configure the program on each computer.
  • Enhanced audio/video files support. Preview audio/video files before download is completed and convert file format after download.
  • Absolutely free and 100% safe. free download manager is free, open-source software distributed under GPL license.
  • Download acceleration. free download manager splits files into several sections and downloads them simultaneously, allowing you to use any type of connection at the maximum available speed. With FDM download speed increases, or even more!
  • Resuming broken downloads. When the downloading process is interrupted, you needn’t start from the beginning again. free download manager can resume broken download from where it was interrupted saving your time, nerves and money.
  • Smart file management and powerful scheduler. With FDM you can easily organize downloaded files by their type, placing them in predefined folders. A smart scheduler allows you to start and pause downloading files, as well as perform other actions (launch other applications, establish or hang up connection, etc.) at the set time.
  • Adjusting traffic usage. There are several traffic usage modes. You can adjust traffic usage for browsing the Internet and downloading files at the same time.
  • Site Explorer. Site Explorer lets you view the folders structure of a web site and easily download necessary files or folders.
  • HTML Spider. You can download whole web pages or even whole web sites with HTML Spider. The tool can be adjusted to download files with specified extensions only.
  • Simultaneous downloading from several mirrors. free download manager is able to download files from several mirrors simultaneously.
  • Zip files partial download. free download manager lets you download only the necessary part of a zip file.
  • Active spyware and adware protection through active communication among users. You can read what other community members say about the file you are going to download, right in the program window, and also leave your own opinion about the file you downloaded. In this way FDM users are always warned against useless or malicious files.
  • Multi language support. free download manager is translated into 30 languages. To translate the program into your native language, you only need to download one of the language files available in the download section.

Supported OS: Works on Microsoft Windows XP, Server 2003, Vista, Server 2008, Windows 7, Windows 8.

Supported languages: Macedonian, Serbian, Albanian, Croatian, Korean, Arabic, Brazilian Portuguese, Bulgarian, Chinese Traditional, Chinese, Czech, German, Dutch, French, Hebrew, Hungarian, Italian, Polish, Portuguese-Brazil, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Turkish, Uzbek, Greek, Vietnamese, Slovenian

Link Download

ZippyShare

32 Bit : Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final (41 Mb)

64 Bit : Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final (49 Mb)

MirrorCreator

32 Bit : Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final (41 Mb)

64 Bit : Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final (49 Mb)

26 thoughts on “Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final

  1. Biji Kodok

    ane mau nyoba ini dulu gan, ane kapok pake IDM gara2 ke block mulu padahal udah di patch apalagi kalo firefox update versi malah tambah ribet -_- , tapi sesudah IDM ane pake eagleget yg sebenarnya sudah sangat powerfull untuk sekelas freeware fitur2nya cuma sayang makin kesini bug nya kayak ga direspon sama produsennya, bug tersebut adalah sering not responding tanpa sebab yg jelas dan kedua ini yg parah download ukuran gajah pasti rata rata stuck di 90% tau2 0 bytes/s dan berhenti -_- padahal bisa resume di resume ga mau2 liat di lognya sering not responding kasus ini sering terjadi ketika mendownload video online -_- bikin esmosi…. download pilem 1 GB pas udah hampir 1GB langsung 0 bytes/s dan gagal. -_- Semoga FDM ini fiturnya juga sama dengan eagleget yg penting bisa sniffer video onlen… sori min sambil curcol wkwkwkwkwkkwkwkw :v :v

    Reply
    1. Jack

      itu bukan kesalahan appnya tapi server yang ente download sama PC ente gan. saya pemakai eagleget 1 taun nan gak ada masalah buat download hingga berpuluh2 giga masih jalan gan. bila mana 0bytes/s anda bisa refresh download tan tadi gan . oke

      Reply
  2. Devandra

    Mas request software cyberindo yang full crack / full version terbaru

    Reply
  3. Khariezul

    Pak giga saya pengen request software FLEXYHUB yang full version.
    kalo ada tolong dipost ya. saya cari digoogle gak nemu2, barangkali pak giga bisa bantu cari.
    makasih sebelumnya.

    Reply
  4. Dedy

    Situs Tipuan!

    Laman web di gigapurbalingga.com telah dilaporkan sebagai situs tipuan dan telah diblokir berdasarkan pengaturan keamanan Anda.

    Situs tipuan dirancang untuk mengelabui Anda agar melakukan hal berbahaya seperti memasang program, atau mengungkapkan informasi pribadi seperti kata sandi, nomor telepon, atau kartu kredit.

    Memasukan informasi di laman web tersebut mungkin bisa menyebabkan pencurian identitas atau penipuan lainnya.

    Team Gigapurbalingga kok bisa yaa situsnya ke Blokir?? setelah update firefox gan 🙁

    Reply
  5. supri

    Cara masuk ZippyShare bagaimana min ? saya gak bisa masuk tulisannya server not found, tapi kalo pake hotspot shield free vpn proxy bisa (ekstensions) mozila, pas bisa masuk tapi download tidak bisa dengan idm

    Reply
  6. zahirah ahmad

    windows 8.1 sama 10 gak bisa berarti ya min ??

    Reply
  7. yanto aruf

    min bullet srorm repanck part 4 sama 5 yang 390 mb upload ulqng dong. usercluod ato solidfiles,ato apa lah yang penting ada

    Reply
  8. andra

    mantap gan browsernya…. saya udh coba.. recomended bgt pkonya…

    Reply
  9. تحميل افلام

    Hello,I log on to your new stuff named “Download Free Download Manager 5.1.32 Build 6573 Final” on a regular basis.Your story-telling style is awesome, keep it up! And you can look our website about تحميل افلام.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *