MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated

By | March 24, 2018

MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated

MAGIX Vegas Pro Full KeygenMAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated adalah salah satu software terbaru yang dapat anda gunakan untuk mengedit file audio dan juga file video dengan hasil  yang sangat memuaskan. Berbagai macam fitur editing baik audio maupun video sudah tersedia lengkap di dalam program yang satu ini. Mungkin anda lebih familiar dengan nama sony vegas pro, tetapi mulai bulan Mei 2016 kemarin sony sudah menjual produk Vegas mereka ke MAGIX. Oleh karena itu versi sekarang muncul dengan nama MAGIX Vegas Pro.

Program MAGIX Vegas Pro Full Keygen ini memiliki banyak sekali fitur menarik bagi anda yang suka mengedit video agar menghasilkan video dengan kualitas professional. Anda dapat menambahkan berbagai macam efek khusus pada video seperti pada pembuatan film kelas dunia. Berbagai macam pluggin dapat anda tambahkan ke dalam program MAGIX Vegas Pro Full Keygen ini untuk mempermudah proses editing video yang anda lakukan.

Disini kami membagikan program MAGIX Vegas Pro 2018 ini lengkap dengan keygen yang akan mengaktifkan software ini dengan gratis. Sehingga anda dapat menggunakan semua fitur dari aplikasi MAGIX Vegas Pro Full Keygen ini tanpa ada batasan apapun. Untuk cara instalasinya silahkan anda ikuti panduan yang sudah kami berikan di bawah ini.

  • Innovative editing tools
    Edit SD, HD, 2K, and 4K material in 2D or stereoscopic 3D, with drag-and-drop functionality or traditional 3-point and 4-point editing modes. The Vegas Pro 13 interface provides an impressive array of innovative tools and thoughtful touches, with a fully customizable workspace for accomplishing a wide range of production tasks. Nest Vegas Pro projects within the timeline, customize and save keyboard commands, and use application scripting to automate repetitive tasks.
  • Powerful effects and compositing engines
    Combine up to 32 high-quality, keyframeable effects per effects chain and apply them at the event, track, media, or project level. Vegas Pro 13 uses an advanced plug-in architecture based on the OpenFX standard to assure compatibility with hundreds of cutting-edge effects designed by leading video effects VFX developers. Parent/child tracks and 2D and 3D modes provide a powerful, flexible, and sophisticated compositing environment. Shape Masking tools and FX Masking make panning, cropping, and targeted effects treatments easy. The Color Match plug-in along with a wide range of other color-correction tools enable you to quickly match color characteristics from one clip to another.
  • Project interchange
    Import and export a wide range of project files to and from Vegas Pro 13. Project Interchange can convert between native .veg files and AAF for Avid® ProTools®, XML for Apple® Final Cut Pro® 7, Final Cut Pro X (export only), DaVinci Resolve 10, and .prproj for Adobe® Premiere® Pro CC and After Effects® CC.
  • New! Vegas Pro Connect – Vegas Pro 13 collaboration enhancement app for iPad
    To solve the collaboration challenge on video productions, Vegas Pro Connect replaces tedious written spreadsheets and notes with efficient online and offline review workflows. The app provides a comprehensive review system within a gesture-driven control surface and represents a genuine breakthrough in project collaboration and control. Easy to set up and use, Vegas Pro Connect provides the kind of collaborative edge that will make your clients feel like they have well-channeled editorial control as well as a more direct and meaningful involvement in the creative process.
  • GPU acceleration
    Working with OpenCL™ -supported devices from AMD and NVIDIA, Vegas Pro 13 leverages GPU acceleration for video FX, transitions, compositing, pan/crop, track motion and encoding, providing a significantly faster workflow. GPU acceleration provides playback performance gains and faster rendering times to streamline the video editing experience in Vegas Pro 13—ideal for industry professionals who work on tight deadlines where every second counts.
  • Stereoscopic 3D editing
    Create breathtaking stereoscopic 3D projects with the same ease and agility found in the Vegas Pro 2D workflow. Vegas Pro 13 provides the ability to easily import, adjust, edit, preview, and output stereoscopic 3D media—all using industry-standard professional delivery formats including single or dual files with side-by-side, top/bottom, or line-alternate encoding. Anaglyphic monitoring and output are also supported. The 3D Link feature allows bulk pairing of stereoscopic 3D subclips on the timeline, with the ability to automatically pair stereoscopic 3D media from the Sony PMW-TD300 or a pair of PMW-F3 cameras.
  • Superior audio control
    Use unlimited audio tracks, high-resolution 24-bit/192 kHz audio recording and playback, punch-in recording, 5.1 surround mixing, effects automation, and time compression/expansion. Shape your audio with customizable, real-time audio effects like EQ, reverb, delay, and more. Expand your audio processing and mixing options with supported third-party VST audio plug-ins. Vegas Pro 13 includes support for 64-bit versions of Sony Creative Software Noise Reduction 2.0, Wave Hammer, Acoustic Mirror, and more. Enjoy comprehensive mixdown functionality with full console capabilities.
  • New! Loudness meters
    Open the new Loudness Meters and tweak your mixes to maximize audio dynamic range while you maintain consistent -23 LUFS Integrated levels and create EBU R-128/CALM Act compliant renders that will pass unattenuated through every stage of any contemporary broadcaster’s signal path. The result: perfection, with your audio delivered to viewers in a state as dynamic and pristine as when it was rendered—exactly as you intended—regardless of playback system.
  • Powerful Blu-ray Disc authoring
    Burn movies to Blu-ray Disc directly from the Vegas Pro 13 timeline or with the included DVD Architect Pro 6 where you can author DVD and Blu-ray Disc projects with subtitles, multiple languages, and numerous playback menus. Preview and test your work in real time. Import layered Photoshop® .PSD files for buttons and other graphical elements. The MainConcept AVC encoder supports variable bit rates up to 40 Mbps and average bit rate of 25 Mbps, for top-of-the-line HD quality.

System Requirements:

  • Windows® 7, 8, 8.1 or 10 operating system (64-bit)
  • 2 GHz processor (multicore or multiprocessor CPU recommended for HD or stereoscopic 3D; 8 cores recommended for 4K)
  • 1 GB drive space for program installation
  • SSD or high-speed multi-disk RAID for 4K media
  • 4 GB RAM (8 GB recommended; 16 GB recommended for 4K)
  • OHCI-compatible IEEE-1394DV card (for DV and HDV capture and print-to-tape)
  • USB 2.0 connection (for importing from AVCHD, XDCAM EX, NXCAM, or DVD camcorders)
  • Windows-compatible sound card
  • DVD-ROM drive (for installation from a DVD only)
  • Supported CD-recordable drive (for CD burning only)
  • Supported DVD-recordable drive (for DVD burning only)
  • Supported BD-R/-RE drive (for Blu-ray Disc™ burning only)
  • GPU-accelerated video processing and rendering requires an OpenCL™-supported NVIDIA®, AMD/ATI™, or Intel® GPU with 512MB memory; 1GB for 4K.
  • Microsoft .NET Framework 4.0
  • Apple® QuickTime® 7.1.6 or later for reading and writing QuickTime files

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated”.
  2. Buka folder hasil ekstrak tersebut, lalu jalankan file “Install ENG.cmd” dengan cara klik 2x file tersebut.
  3. Tunggu saja prosesnya sampai selesai.
  4. Done.MAGIX Vegas Pro Full Keygen1

Link Download

ZippyShare

MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated (155 Mb)

MirrorCreator

MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated (155 Mb)


MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated

64 thoughts on “MAGIX Vegas Pro 15.0.0.321 x64 Activated

  1. Rezki Ad

    min, software editing vidio yg bagus kaya gini tp yg 32bit apaaan ya? coba usulin ke ane min

    Reply
  2. jono

    gan kenapa waktu install muncul seperti ini
    unable to download microsoft .net framwork 4.0

    Reply
  3. richo

    min Authentication Code nya incorect nih
    ada solusi?
    step terakhir itu ga bisa

    Reply
  4. suyana

    Selalu gagal saat langkah terakhir masukin authentic code.a gan… selalu incorrect pdhl sesuai keygen.a .. mohon bantuan gan

    Reply
  5. Fara

    Laptop aku 64bit gan,tapi install windows 10 32bit,jadi bisa ga download software ini??? Tolong dibalas 🙂

    Reply
  6. E.Moch Dennis Nuryadi

    Ini kalo adobe kyk after effect yah bro? Lebih ringan mana bro sama after effect. Maklum laptop jadul nih ane. ?

    Reply
  7. Ardo

    min di laptop ane udh sukses install + sempt edit dn disave tapi kok hbis itu dibuka lg vegas nya stopped working ya?? ada solusi?

    Reply
  8. No name

    The authentication code is not correct, please check that it has been entered correctly.

    VEGAS Pro 13.0 has not been registered.

    Selalu gagal di bagian Authentication Code… Solusi nya gan ?

    Reply
  9. imam fauzan azhim

    gan, kok ane stopped working ya pas mau buka pertama kali, trus stopped working terus, tapi stopped working dari vegasnya bukan dari windows

    Reply
  10. Billy Sulistyo

    Gan kan gua mau download nih aplikasi magix vegas pro 13, trus gua klik web downloadnya , tapi kok malah msuk web anonymz.com gitu, dimana downloadnya gan ? Beri solusi dong makasih gan

    Reply
  11. Singgih

    Aq seneng download software nang kene, lengkap, terus maning namane ana purbalinggane. Aq penasaran sing due apa temenan wong purbalingga?

    Reply
  12. oren

    Halo en admin
    Klu bisa upload software
    PINNACLE STUDIO ULTIMATE 20.0
    amat d hargai…
    Tq so much

    Reply
  13. Janvikta Karo Sekali

    Gan.. Kenapa saya gagal waktu mengisi Authentication Code nya ya?

    Reply
    1. untitled

      bagi yang gagal di authentication, cek lagi di step patch vegas pro di program files, sedangkan patch shared plugin-ins di program files (x86)

      Reply
  14. Faw19

    Gan. Please minta bantu. Keygen sonyvegas pro 10. Dan cara installnya. Tolong respon gan..

    Reply
  15. xXx

    download 1 file aja iklanya berjuta”. indonesia memang yg di cari duit bukan pengunjung…..

    Reply
  16. wilbert

    gan , software ini susah gk sih dipakenya kalo buat pemula ? dan software edit ini kira2 komplit gk fiturny

    Reply
  17. wilbert

    gan , software ini susah gk sih dipakenya kalo buat pemula ? dan software edit ini kira2 komplit gk fiturnya ?

    Reply
  18. Christopher

    Min… Kok aku pas setelah instal, memang berhasil sih… tpi pas aku buka programnya kok tertulis has stopped working yah? Aku buka detailed problemnya
    ternyata letak masalahnya yaitu
    Fault Module :
    C:/Windows/System32/igdrcl64.dll
    Tolong solusinya min

    Reply
    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Ini agan pakai di laptop dual VGA ya? Kalau iya silahkan coba buka settingan NVidia dan rubah pengaturan adjust image settings di 3Dnya ke perfomance gan

      Reply
  19. Andri

    kenapa gan pas masukin kode regiter dari keygen nya ga ada yang cocok gan ?

    Reply
  20. kurniawan

    Min Request software USB Encryption ini dong thanks
    hxxps://www[.]encryptstick[.]com/

    Reply
  21. Engkong Kodir

    Giga, tolomg engkong cariin yang Vegas Movie Studio SUITE ya…
    Makasih sebelumnya

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *