Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack

By | April 8, 2018

Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack

Need For Speed Payback Repack VersionNeed For Speed Payback Repack Version By FitGirl merupakan sebuah game balap mobil terbaru yang rilis pada tahun 2017 kemarin dan baru dapat di crack beberapa waktu lalu dengan sempurna. Untuk file asli dari game ini sendiri berukuran cukup besar yaitu sekitar 21 Gb, namun ada versi repack yang dibuat oleh fitgirl dan berukuran hanya 13.5 Gb saja. Oleh karena itu disini kami membagikan game Need For Speed Payback Repack Version dari FitGirl agar anda tidak mendownload file yang terlalu besar, namun tetap mendapatkan gameplay dan semua content seperti game aslinya.

Ada banyak sekali fitur baru yang terdapat di dalam game Need For Speed Payback Repack Version ini jika dibandingkan dengan game NFS pendahulunya. Anda juga akan menemukan grafik yang sangat baik dan terlihat seperti aslinya. Apalagi game Need For Speed Payback Repack Version ini sudah termasuk semua DLC dan juga sudah termasuk game versi 1.0.51.15364 yang merupakan versi terbaru dari game NFS Payback ini.

Untuk dapat menginstal Need For Speed Payback Repack Version ini, anda harus mempunyai Memory bebas sebesar 2 Gb. Kemudian proses instalasi tergantung dari jumlah core yang dipakai oleh cpu atau laptop anda. Jadi jangan heran kalau proses instalasi yang anda lakukan berlangsung cukup lama. Kemudian jangan lupa matikan antivirus saat proses instalasi untuk menghindari kemungkinan error saat proses instalasi.

Game Features

  • Scrap to stock to supercar. Your car is at the center of everything you do in Need for Speed Payback. Endlessly fine-tune your performance with each of the five distinct car classes (Race, Drift, Off-Road, Drag and Runner) to turn the tables on the competition in any race, mission or challenge.
  • Live out an action-driving fantasy. Play as three distinct characters united by one common goal: revenge. Tyler, Mac and Jess team up to even the score against all odds, and enter the ultimate race to take down The House. Battle cops with ever-increasing intensity, race against rivals across the city and drive on and off-road through mountains, canyons and deserts.
  • High stakes competition. Win big with all-new Risk vs Reward gameplay. Intense cop chases mean the stakes have never been higher. Challenge your friends or potential rivals via Autolog recommendations throughout the events or go head-to-head in classic online leaderboards.

Repack Features

  • Based on Need.For.Speed.Payback-CPY ISO release: cpy-nfsp.iso (29,578,692,608 bytes)
  • Missing Russian and Polish localizations added
  • 100% Lossless & MD5 Perfect: all files are identical to originals after installation (not counting removed trial exe)
  • Platinum Car Pack and Speedcross DLCs are included and activated with a built-in save (thanks to machine4578 and MnSXx!)
  • Trial executable ripped, NOTHING re-encoded
  • Significantly smaller archive size (compressed from 27.5 to 13.2 GB)
  • Installation takes: ~8 minutes on 8-threads CPU; ~15 minutes on 4-threads CPU
  • After-install integrity check so you could make sure that everything installed properly
  • HDD space after installation: 27 GB (up to 33 GB during installation)
  • Use “Language Selector.exe” in game root to change the game language
  • Chinese users need to copy “ItsAMe_Origin.dll” from “Language Changers” folder to game root to be able to play in their languages
  • Repack uses ZTool library by Razor12911
  • At least 2 GB of free RAM (inc. virtual) required for installing this repack

Minimum Requirements for 720p30 at low settings

  • OS: 64-bit Windows 7 or later
  • CPU: Intel i3 6300 @ 3.8GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz with 4 hardware threads
  • RAM: 6GB
  • DISC DRIVE: DVD ROM drive required for installation only
  • HARD DRIVE: 30GB
  • VIDEO: NVIDIA GeForce® GTX 750 Ti or AMD Radeon™ HD 7850 or equivalent DX11 compatible GPU with 2GB of memory
  • DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
  • INPUT: Dual analog controller
  • ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 192 KBPS or faster Internet connection

Recommended Requirements for 1080p60 at high settings

  • OS: 64-bit Windows 10 or later
  • CPU: Intel i5 4690K @ 3.5GHz or AMD FX 8350 @ 4.0GHz with 4 hardware threads
  • RAM: 8GB
  • DISC DRIVE: DVD ROM drive required for installation only
  • HARD DRIVE: 30GB
  • VIDEO: AMD Radeon™ RX 480 4GB, NVIDIA GeForce® GTX 1060 6GB or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
  • DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
  • INPUT: Dual analog controller

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “Need For Speed Payback Repack Version” ini.
  2. Matikan antivirus.
  3. Jalankan file setup.
  4. Ikuti proses instalasi sampai selesai.
  5. Done.

Need For Speed Payback Repack Version1 Need For Speed Payback Repack Version2 Need For Speed Payback Repack Version3 Need For Speed Payback Repack Version4 Need For Speed Payback Repack Version5

Link Download

Single Link

Turbobit

Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack (13.5 Gb)

Uptobox

Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack (13.5 Gb)

KBagi

Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack (13.5 Gb)

Google Drive

Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack (13.5 Gb)

5 Gb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3

KBagi

Part 1 , Part 2 , Part 3

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3

2 Gb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8

Kbagi

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8


Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack

42 thoughts on “Need For Speed Payback Deluxe Edition v1.0.51.15364 + All DLCs Repack

  1. Jafar Isa

    Wow makasih banget sudah setup pasang waktu detik2 dari finish coba launch selamat NFS RAM 8gb – x64 santai enak 😀 mantap

    Reply
  2. Kid

    spek ini kuat gak min ?
    procie i5 7400 + mobo b250 + gtx 1050Ti + ram 16gb (2×8)
    * os win 10 rs3 dari mimin 😀

    Reply
    1. dhedy

      bantu jawab
      kuat bray.. sikat aja, bisa seting high juga itu

      Reply
  3. Raeza

    min klo spek pc ane kira2 kuat gk min ?
    AMD Ryzen 3 1200 + Sapphire Radeon RX 550 4gb + ram 8gb…. ?
    Smoga sukses slalu buat mimin.

    Reply
  4. Novan

    upload Eezygram dong mas….yanng free, makasih banyak ya udah banyak kasih software free

    Reply
  5. Unknow Man

    Min, Request WTFast, GameGain 4, PC Boost 5, Sama SuperRam 7 Min, Maaf kalau Terlalu Banyak RequestNya. Btw Makasih Selalu UpDate Software Terbaru ~ Semoga Selalu Jaya

    Reply
  6. rafi bintang

    gan kalo spek saya amd athlon x4 860k, ram 8gb, vga radeon r7 240 kuat gk?
    saya mau download tapi ko berhenti di safelink converter mulu ya

    Reply
  7. GUE RYAND

    gan tiap download dari google drive kok gak bisa terus ya ane. yang keluar malah gini “Maaf, Anda tidak dapat melihat atau mendownload file ini sekarang.” mohon solusi gan

    Reply
  8. anky joker

    Thanks for sharing min..

    Pc Jadul ane udah test Setting Medium Custom lanjay hehehehhe .
    My Spek :
    1. Core2Quad 9550
    2. Ram 8 GB DDR3
    3. Msi Gt 1030 2 GB GDRR5
    4. 800 Gb HDD

    Reply
  9. ayie

    bos up game need for speed 2016 yg ada gambar askar kalu tak silap saya

    Reply
  10. isnu

    maaf gan… download dari Turbobit yang park 3 gak bisa gan bisa di update link lagi gan ?

    Reply
  11. Rico Cahyo Saputro

    Gan selain dari segi ukuran file download, perbedaan yg full version sama yg repack apa ya? saya mainin yg full version kadang ngelag stuttering, apakah kalo pake yg repack ini akan lebih ringan?

    Reply
  12. adi

    core i3 2.0GHz + geforce 940mx 2GB + ram 4GBDDR4 kuat gk min sett ultra low?

    Reply
  13. Hamdan

    Gan. Ko pas loading langsung ngeclose d pc ane.
    Speck pc amd ryzen 3 vga gtx960 ram 8giga

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *