Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Serial

By | February 11, 2016

Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Serial

Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full SerialSparx Enterprise Architect Full adalah sebuah aplikasi sistem modelling yang dilengkapi dengan fitur high end yang sangat lengkap untuk membantu mengelola informasi yang anda butuhkan dalam lingkungan yang kompleks. Aplikasi yang satu ini sudah sangat terkenal di kalangan programmer di seluruh dunia, jadi anda tidak perlu ragu lagi dengan kualitas dan kemampuan dari software Sparx Enterprise Architect 12 ini. Software yang satu ini sangat cocok bagi anda para programmers, business analysts, enterprise architects, testers, project managers, dan juga designers.

Untuk masalah kemampuan dan stabilitas, software Sparx Enterprise Architect Full ini sudah sangat teruji. Sudah hampir 15 tahun sejak program ini dibuat untuk yang pertama kalinya selalu menjadi pilihan utama para programmer maupun tester untuk menguji aplikasi mereka. Software ini juga sudah support dengan berbagai macam bahasa pemograman seperti ActionScript, Ada, C and C++, C#, Java, Delphi, Verilog, PHP, VHDL, Python, System C, VB.Net, Visual Basic, dan banyak lagi lainnya. Jadi tunggu apalagi, segera anda download dan instal Sparx Enterprise Architect Full ini sekarang juga. Oh ya kami sudah menyediakan serial dan cara instal yang lengkap di dalam folder yang anda download nantinya, jadi jangan sampai lupa untuk membca file txt yang terdapat di dalam foldernya.

Changes In Sparx Enterprise Architect Full Version

Database Engineering

  • Firebird now listed as Database type in all data modeling dialogs
  • Firebird model pattern language updated to specify Firebird as language
  • InterBase model pattern added
  • Data types for Firebird added to each model as required
  • New code generation templates for Firebird added
  • New artifact type added for saving a SQL query to be run against a stored connection:
  • Find the SQL Query object in the data modeling toolbox
  • Save a query directly from the SQL scratch pad
  • All data modeling model patterns updated to include a Queries package
  • Context menu allows running the query with differnt numbers of results returned
  • Document generation templates updated to customize behavior for SQL query elements

Automation Interface

  • Diagram.SaveImagePage performance improved
  • Diagram functions PageHeight, PageWidth and SaveImagePage no longer invert x and y values
  • Diagram functions PageHeight, PageWidth now return accurate heights and widths when diagram not already loaded

Other Changes

  • Full version will now open read-only eap files
  • Note editors now support adjusting the size of the text displayed
  • Adjust the size of all note editors via View menu -> Visual Styles
  • Adjust the zoom on an individual note editor using Ctrl + mouse wheel
  • Reset the zoom on an individual note editor using Ctrl + middle mouse button
  • Note editors now support saving the direction of text
  • Adjust reading direction of the current paragraph using standard Ctrl+Right Shift/Ctrl+Left Shift shortcuts
  • Mix reading direction within a paragraph by changing keyboard
  • HTML report with linked files or internal document artifacts now creates a subdirectory for the files for each element
  • Document editor opened with a docx file will no longer prompt for a paragraph style after every new line is added
  • Document editor opened from internal document artifacts will now save to the model automatically with every save
  • Changing between two stereotypes with common ancestor stereotype will no longer remove common tagged values
  • Date/Time tagged values will now be saved in propertiess dialog without needing to click within the tag list itself
  • Installer behavior when downgrading to this version improved
  • Saving initially selected Scenario after using element context menu option Properties Page | Scenario improved
  • Saving element constraints on cloud server backed by MySQL now possible
  • Reverse Engineering updated to improve handling of updated language macros while importing multiple files

Cara Instal :

  1. Download dan ekstrak file “Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Serial” ini.
  2. Matikan koneksi internet.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai silahkan jalankan programnya dan gunakan data yang ada di file key untuk proses registrasi.
  5. Done

Link Download

Direct Link

Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Version (47 Mb)

MirrorCreator

Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Version (47 Mb)

26 thoughts on “Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Serial

  1. thanks

    I need the simple chinese version of the software,but I don’t have the permition to download this ,
    could you help me ? download link is [url]http://www.sparxsystems.com/securedownloads/EA121_Reg_CN.msi[url].

    Reply
  2. J

    Every time I double clicked the key, it just came up with an error on my win10 pc.
    Hmmm

    Reply
  3. Yanuar

    Gan ini downloadnya gimana gan? Kok directlinknya nggak hidup?

    Reply
  4. Yusup

    gan, ada yang versi 13nya gak ya? sama cracknya lebih muantap gan.. klo bisa sih segera dipost gan.

    Reply
  5. Anca

    Hi! I really need this program in order to finish my bachelor. I can’t install this program. I tried yesterday and virused my computer. Maybe I don t know how to install correctly. Can someone help me? Thank you!!

    Reply
    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Cara Instal :

      Download dan ekstrak file “Sparx Enterprise Architect 12.1.1227 Full Serial” ini.
      Matikan koneksi internet.
      Instal programnya seperti biasa.
      Setelah proses instalasi selesai silahkan jalankan programnya dan gunakan data yang ada di file key untuk proses registrasi.
      Done

      You can translate with google translate

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *