Adobe Acrobat Pro DC 2021.001.20149 Full Crack

By | April 18, 2021

Adobe Acrobat Pro DC Full Crack 2021.001.20149 merupakan salah satu aplikasi PDF multifungsi yang dapat anda gunakan untuk melakukan semua kebutuhan dengan file PDF. Seperti kita tahu Adobe Acrobat ini merupakan salah satu program terbaik dan paling populer yang digunakan oleh orang-orang untuk mengedit dan membuka file PDF. Dengan teknologi terbaik untuk mengatasi semua kebutuhan file PDF anda, membuat Adobe Acrobat Pro ini menjadi pilihan utama bagi orang-orang di dunia ini.

Disini kami membagikan Adobe Acrobat Pro Dc Full yang dapat anda download dengan gratis di gigapurbalingga ini. Karena ini adalah versi lite jadi untuk ukuran sudah pasti jauh lebih kecil jika dibandingkan dengan versi aslinya. Namun yang perlu anda tahu baik versi lite maupun versi original adalah sama untuk fungsi dan fiturnya. Adobe Acrobat yang kami bagikan disini juga merupakan versi installer, jadi anda memerlukan proses instalasi dan cracking untuk menggunakan Adobe Acrobat Pro Dc Full ini.

Fitur Adobe Acrobat Pro Dc Full
  • Clean feature lineup
    The application allows you to write down comments and feedback using a separate frame in the right side of the window, while the reading space is not affected at all. In fact, this is one of this tool’s strong points: the interface is quite clean, but still manages to provide a lot of tools for zooming, selecting text, printing, adding bookmarks and many others.
  • Supported file formats and fast searches
    A great thing about Adobe Reader XI is its ability to work with CAD designs and geospatial maps converted to Portable Document Format. Also, in case you need to locate any element within a PDF file, the application offers a comprehensive file searching engine that finds what you need in a matter of seconds.
  • Security tools
    The security functions enable you to view and work with PDF documents without having to worry about malicious code being executed on your machine. The ‘Protected Mode’ and the ‘Enhanced Security’ features are designed to safeguard your computer and provide data protection and privacy.
  • Configuration settings
    When it comes to customizing Adobe Reader XI, the Preferences area will give you the possibility to modify a wide range of settings. Comments, 3D and multimedia, measuring and reading options are available, as well as spelling or page units configurations. In case you find Adobe Reader XI too difficult to use, the application includes a comprehensive help manual. Unfortunately you will need an Internet connection to access it, which means you won’t be able to read the documentation in offline mode.
  • A top PDF viewer on the market
    All things considered, with this software app you can’t get it wrong simply because it still sets the standards insofar as PDF documents are concerned. Adobe Reader XI really works as advertised and is the leading tool for viewing Portable Document Format files.

Install Instructions

  1. Disable your “INTERNET”. (Very important).
  2. Install (run AcroPro.msi) as trial.
  3. Apply Update.
  4. Copy patch to install dir.
  5. Run patch, select “Adobe Acrobat Pro DC 2015 (32-Bit)” and apply.
  6. Run regfile for x64 or x86 system.
  7. Reconnect your internet and be happy!
Adobe Acrobat Pro DC Full Crack

Link Download

Single Link

ZippyShare

Part 1 , Part 2

Mirrored

Part 1 , Part 2


178 thoughts on “Adobe Acrobat Pro DC 2021.001.20149 Full Crack

  1. purbalingga

    gan tolong di update ya gan udah ada versi terbaru ni gan yaitu : 20.013.20074 Out of cycle update, December 09, 2020
    tolong dong gan di update yang fix gan yang gak ada error nya pliiiiisss T_T

    Reply
  2. Ucup

    Bang…bikin updatenya donk biar g ada notifikasi β€œan error has been detected with a required application library or file and the product cannot continue. please reinstall the application.”

    Reply
  3. ganteng

    yang ga bisa install karena an error has been detected with a required application library or file and the product cannot continue. please reinstall the application.

    MATIIN REAL TIME PROTECTION ANTI VIRUSNYA

    Reply
  4. Ali

    punya saya ko gagal install kenapa ya gan? keluar notifmya”Error 1722. There is problem with this windows installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected”

    Pencerahannya gaan?

    Reply
  5. Rats

    Sudah di installl, awal – awal bisa, tapi setelah beberapa hari muncul notifikasi “an error has been detected with a required application library or file and the product cannot continue. please reinstall the application.” abis itu minta di exit, solusinya gimana ya ?

    Reply
  6. Rizan Aqshol Himam

    setelah login pake akun, adobenya jadi trial 7 hari, cracknya jadi gk guna, kalo gk login, keluar terus adobenya, itu gimana min cara ngilangin notif login akun ?

    Reply
  7. faris ry

    saya sudah coba install, namun ketika aplikasi dijalankan, dia minta sign in required πŸ™ kalau tidak sign in, aplikasi tidak bisa digunakan

    Reply
    1. adi

      sama gan ane jg gitu pas daftarin pakai email sembarang tp tetap g bisa, malah unable to validate serial number. Please connect to the internet to validate your serial number. If this problem persists please contacr (Connect Later Validate) pdhl ane uda aktifkan internet

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *