Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 x64 Full Version

By | December 15, 2019

Adobe Photoshop Lightroom 6 Full VersionAdobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Full Version adalah sebuah aplikasi editing foto yang memiliki fitur yang sangat lengkap tetapi memiliki tampilan antarmuka yang sederhana sehingga sangat mudah dipahami bahkan oleh pemula sekalipun. Anda yang sedang mencari aplikasi editing foto yang bagus dan terbaru, maka software Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini adalah software yang sangat tepat untuk anda tersebut. Fitur yang disediakan oleh aplikasi yang satu ini sangatlah banyak dan beragam, sehingga anda dapat melakukan edit foto dengan hasil yang lebih sempurna jika dibandingkan dengan menggunakan aplikasi sejenis lainnya.

Berbagai hal dapat anda lakukan dengan menggunakan Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini, diantaranya : menyesuaikan warna, kontras, tone, dan juga balance, memperbaiki detail foto dengan sangat detail, Membuat semua detail foto keluar baik yang kekurangan cahaya maupun terlalu banyak cahaya, bahkan anda juga dapat membuat video berupa slide fot dari kumpulan foto-foto yang anda punya menggunakan aplikasi Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini.

Adobe Photoshop Lightroom 6 Full Version1

Features Of Adobe Photoshop Lightroom

  • Creativity and flexibility
    Bring out the best in every image with Lightroom. Experiment freely with comprehensive image processing tools in a nondestructive environment.
  • Tone and color
    Precisely adjust color, tone, and contrast. Easily make beautiful black-and-white conversions.
  • Detail and correction
    Use powerful tools to maximize detail and perfect your images. Sharpen, reduce noise, add grain, and correct lens defects and perspective distortion
  • Saving time and working efficiently
    Get all your digital photography tools in one intuitive solution. Make one-click adjustments to multiple images, create and store timesaving presets, and more.
  • Highlight and shadow recovery
    Bring out all the detail that your camera captures in dark shadows and bright highlights. Now you have more power than ever before to create great images in challenging light.
  • Photo book creation
    Create beautiful photo books from your images with a variety of easy-to-use templates included in Lightroom. Upload your book for printing with just a few clicks. Receive 20% off from Blurb on your first book created using Lightroom software.*
  • Location-based organization
    Find and group images by location, easily assign locations to images, or plot a photo journey. Automatically display location data from GPS-enabled cameras and camera phones.
  • Extended video support
    Organize, view, and make adjustments to video clips. Play and trim clips, extract still images from them, or adjust clips with the Quick Develop tool.

Main Characteristic Of Adobe Photoshop Lightroom

  • An intuitive environment with tools designed specifically for photographers.
  • Organization, evaluation of images and the addition of a copyright symbol.
  • Create image presets.
  • Integration with Photoshop.
  • Adjust the settings of multiple images with one click.
  • Cross-platform support for 64-bit architecture,
  • Support for DSLR video files – Interoperability with most digital SLR cameras makes it easy to monitor and organize static photos and videos.
  • Adding watermarks – embedding a logo (text or graphic watermark) in the image, adjusting the size, position and transparency.
  • Quick import images – the import interface is easy to navigate, contains clear visual indicators of where and how the photos will be located after import.
  • Correction perspective – the possibility of non-destructive correction of the picture perspective.
  • Flexible print settings. Tools allow you to drag one image or several images to a page, and then change their location and size.
  • Lens correction – correction of lens defects, such as geometry violation, chromatic aberration, vignetting, etc.
  • Download on the Internet – the ability to upload images on Facebook, SmugMug and Flickr. When you add comments to pictures, these messages are instantly displayed in the Adobe
  • Photoshop Lightroom library next to the corresponding photos.
  • Create a slide show with music. Ready-made slideshows can easily be shared with the help of exports (including high-resolution).
  • Photographing in conjunction with the computer – instant import and display of the photo after the camera fixes the picture.
  • Simulation of film grain. The tools make it easy to control the grain parameters that can be applied to the image to simulate the appearance of the film

Cara Instal Adobe Photoshop LightRoom Full Version :

  1. Download dan ekstrak file “Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 Activated” ini.
  2. Matikan koneksi internet.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Blok aplikasinya dengan firewall.
  5. Done.

Link Download

Single Link

Turbobit

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Uptobox

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Mega

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Mediafire

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Google Drive

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

500 Mb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3

Mega

Part 1 , Part 2 , Part 3

Mediafire

Part 1 , Part 2 , Part 3

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3


368 thoughts on “Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 x64 Full Version

  1. dleonesa

    gan sorry, kok force close terus yaaa… adakah solusinya.. saya menggunakan windows 10

    Reply
    1. Fkrs

      Iye belum di fix ni sampai hari ini..
      Admin ganss tolong dong difix kenapa develop nya gak fungsi

      Reply
  2. Zakuras

    RIP quota… setelah saya Download dan instal gk bisa di Develope.. , Padahal itu Fungsi utama Ini Aplikasi…

    Reply
  3. Yudi

    Ga bisa nih gan, app nya minta minimum windows 10, punya ane posisi di windows 8.1, solusinya min

    Reply
  4. 1

    walah, sia2dl nya aja, develop modulenya abu2,
    ini ngeforward dari team os kyknya, sama2 abu2…

    Reply
  5. Vio

    Gan kenapa ya waktu mau buka LG-nya muncul notif ” mengatasi lightroom cannot a catalog named Lightroom catalog on volume dll. ”

    Itu kenapa ya?

    Reply
  6. ZippyShare CUCOK

    mimin yg termulia, sudi kiranya membuat single link di zippyshare aja

    kecepatan stabil sprt google drive dan gak ada limit kyk di googledrive dan uptobox, sma file lbh awet gk gampang terhapus dri cloud krna saya pengguna setia zippyshare

    arigatou
    ariuntung

    Reply
  7. aldino pratama

    numpang nanya min, ini udah versi terbaru ya? apa ini udah fix min? Terima kasih sebelumnya.

    Reply
  8. Cashin Japlin

    bang ini di mode develop sudah gak error? yg kemarin di mode develop blank gitu

    Reply
  9. Stan

    UP !
    mdh2an versi terbaru yg fix cepat ada 🙂
    semangat om mimin, hehe..

    Reply
  10. Senugrh

    bang gimana ini udah diinstal tapi pas di develope gak bisa diapa2in dan ga muncul fotonya

    Reply

Leave a Reply to Vio Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *