Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 x64 Full Version

By | December 15, 2019

Adobe Photoshop Lightroom 6 Full VersionAdobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Full Version adalah sebuah aplikasi editing foto yang memiliki fitur yang sangat lengkap tetapi memiliki tampilan antarmuka yang sederhana sehingga sangat mudah dipahami bahkan oleh pemula sekalipun. Anda yang sedang mencari aplikasi editing foto yang bagus dan terbaru, maka software Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini adalah software yang sangat tepat untuk anda tersebut. Fitur yang disediakan oleh aplikasi yang satu ini sangatlah banyak dan beragam, sehingga anda dapat melakukan edit foto dengan hasil yang lebih sempurna jika dibandingkan dengan menggunakan aplikasi sejenis lainnya.

Berbagai hal dapat anda lakukan dengan menggunakan Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini, diantaranya : menyesuaikan warna, kontras, tone, dan juga balance, memperbaiki detail foto dengan sangat detail, Membuat semua detail foto keluar baik yang kekurangan cahaya maupun terlalu banyak cahaya, bahkan anda juga dapat membuat video berupa slide fot dari kumpulan foto-foto yang anda punya menggunakan aplikasi Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini.

Adobe Photoshop Lightroom 6 Full Version1

Features Of Adobe Photoshop Lightroom

  • Creativity and flexibility
    Bring out the best in every image with Lightroom. Experiment freely with comprehensive image processing tools in a nondestructive environment.
  • Tone and color
    Precisely adjust color, tone, and contrast. Easily make beautiful black-and-white conversions.
  • Detail and correction
    Use powerful tools to maximize detail and perfect your images. Sharpen, reduce noise, add grain, and correct lens defects and perspective distortion
  • Saving time and working efficiently
    Get all your digital photography tools in one intuitive solution. Make one-click adjustments to multiple images, create and store timesaving presets, and more.
  • Highlight and shadow recovery
    Bring out all the detail that your camera captures in dark shadows and bright highlights. Now you have more power than ever before to create great images in challenging light.
  • Photo book creation
    Create beautiful photo books from your images with a variety of easy-to-use templates included in Lightroom. Upload your book for printing with just a few clicks. Receive 20% off from Blurb on your first book created using Lightroom software.*
  • Location-based organization
    Find and group images by location, easily assign locations to images, or plot a photo journey. Automatically display location data from GPS-enabled cameras and camera phones.
  • Extended video support
    Organize, view, and make adjustments to video clips. Play and trim clips, extract still images from them, or adjust clips with the Quick Develop tool.

Main Characteristic Of Adobe Photoshop Lightroom

  • An intuitive environment with tools designed specifically for photographers.
  • Organization, evaluation of images and the addition of a copyright symbol.
  • Create image presets.
  • Integration with Photoshop.
  • Adjust the settings of multiple images with one click.
  • Cross-platform support for 64-bit architecture,
  • Support for DSLR video files – Interoperability with most digital SLR cameras makes it easy to monitor and organize static photos and videos.
  • Adding watermarks – embedding a logo (text or graphic watermark) in the image, adjusting the size, position and transparency.
  • Quick import images – the import interface is easy to navigate, contains clear visual indicators of where and how the photos will be located after import.
  • Correction perspective – the possibility of non-destructive correction of the picture perspective.
  • Flexible print settings. Tools allow you to drag one image or several images to a page, and then change their location and size.
  • Lens correction – correction of lens defects, such as geometry violation, chromatic aberration, vignetting, etc.
  • Download on the Internet – the ability to upload images on Facebook, SmugMug and Flickr. When you add comments to pictures, these messages are instantly displayed in the Adobe
  • Photoshop Lightroom library next to the corresponding photos.
  • Create a slide show with music. Ready-made slideshows can easily be shared with the help of exports (including high-resolution).
  • Photographing in conjunction with the computer – instant import and display of the photo after the camera fixes the picture.
  • Simulation of film grain. The tools make it easy to control the grain parameters that can be applied to the image to simulate the appearance of the film

Cara Instal Adobe Photoshop LightRoom Full Version :

  1. Download dan ekstrak file “Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 Activated” ini.
  2. Matikan koneksi internet.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Blok aplikasinya dengan firewall.
  5. Done.

Link Download

Single Link

Turbobit

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Uptobox

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Mega

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Mediafire

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

Google Drive

Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 Activated (1.2 Gb)

500 Mb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3

Mega

Part 1 , Part 2 , Part 3

Mediafire

Part 1 , Part 2 , Part 3

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3


370 thoughts on “Adobe Photoshop Lightroom Classic 2020 v9.1.0.10 x64 Full Version

  1. boy

    min kalo upload software sekalian upload video cara instalnya dong hehe 😀

    Reply
  2. kelvin

    Pilih product adobe adobe photoshop lightroom cc 2015.
    Catatan Penting : Jika menggunakan product “adobe photoshop lightroom cc 2015” tidak bisa. Silahkan anda ulangi langkah instalnya dan saat proses patching pilih product “Try To another product with amtlib file ( 64 bit )”

    maksudnya mengulangi langkah instalnya dan proses patching gimana gan?

    Reply
  3. David

    gan punya saya kok stopped working ya pas dibuka ?? fixnya gimana

    Reply
  4. nelson

    kok programnya selalu not responding ya min setelah saya coba?

    Reply
  5. Garry

    min, setelah saya tambahin host file nya kan harus di save, tapi muncul jendela harus disave di directoy document karena pas saya save di directory C:\windows\system32\drivers\etc\hosts mucul tulisan “you don’t have permission to save in this location”, gimana solusinya min?

    Reply
  6. ryan

    Gan sya pnya usul nih lightroom 6/cc kn gak support 32bit lgi..
    apa slhnya agan sediakan link download lightroom 5.7.1 yg masih support 32bit..
    begitu jg utk software lain kyk photoshop elemen, primiere, after efect,dll kn yg trbru gak support 32bit.

    biar pengunjung setia web agan gak kcewa, kn gak smua pnya pc/laptop 64bit sperti sya hehe

    terima kasih gan

    Reply
  7. wahyu

    gan, cara download file pake IDM gimana ya? udh dicoba tapi ga bisa” 🙁

    Reply
    1. deva

      pencet sign in aja gan nanti baru keluar sign in later ternyata saya baru bisa tadi hahaha

      Reply
  8. Fazri

    Gan mau tanya, ini pas Step ke 4 harus install Adobe Application Manager dulu ya gan?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *