IObit Advanced Systemcare Pro 13.7.0.305 Full Version

By | September 15, 2020

Advanced Systemcare Pro Terbaru

IObit Advanced Systemcare Pro 13.7.0.305 Full Crack merupakan program tune up pc terbaru yang akan membantu mengoptimalkan kinerja pc atau laptop anda secara maksimal. Software ini benar-benar sangat dibutuhkan di pc kita, karena dengan menggunakan aplikasi ini kita dapat dengan mudah meningkatkan performa pc kita secara otomatis. Memang Advanced Systemcare  ini ada versi gratisnya, namun untuk versi pro tentunya jauh lebih baik dalam meningkatkan performa pc kita.

Advanced Systemcare Pro Terbaru ini terdiri dari banyak sekali alat untuk memaksimalkan performa pc kita. Bahkan kecepatan internet juga akan diatur secara otomatis agar kita mendapatkan kecepatan internet yang maksimal. Selain itu program Advanced Systemcare Pro Terbaru ini juga dapat menghalau spyware maupun adware untuk menginfeksi pc kita. Seperti kita tahu saat ini banyak seali adware yang berkeliaran di internet, dan hal ini tentunya sangat mengganggu kita ketika browsing di internet. Nah dengan menginstal Advanced Systemcare Pro Terbaru ini, maka anda tidak perlu takut lagi terserang adware maupun spyware berbahaya yang bertebaran di internet.

Main Features

  • Maintains high computer performance. Fully optimizes Windows, providing exceptional performance and high speed Internet services by freeing up your own power system, depending on the nature of your work with PC and network configuration. The program turns your PC into a business machine, a productive workstation, an entertainment center, game machine and scientific computing center.
  • Protects the computer. Scans and analyzes the features of information security in Windows. Detects and removes spyware and adware modules, using the most fresh base, to prevent the installation of malicious malware application on your computer. Erases and updates the usage history of your computer.
  • One-click fixes the 10 most frequent problems on the computer. Advanced SystemCare Pro combines ease of use, inherited from previous versions, with more powerful functions. One click starts the scanning and removal ten major problems with PC and protect it from hidden security threats.
  • Optimization in real time. Function ActiveBoost. ActiveBoost technology continuously runs in the background and detects unused resources. Intelligently redistributing resources system technology ensures maximum efficiency in the use of CPU and memory.
  • Over 20 unique tools for PC maintenance. Advanced SystemCare Pro includes the latest version of Toolbox company IObit’s, with more than 20 unique tools for daily PC maintenance and advanced needs. The Toolbox contains a set of tools to clean, optimize and repair systems as tools to improve system security, and tools for full control over the computer.
  • Cloud technologies provide a timely update of the database. New “cloud” technology ensures the timely updating of the database, allowing you to get the new settings to the system configuration and malware signatures.
  • Configure optimal performance for work or games. Now you can choose between two options options Turbo Boost Mode and Games Mode. In addition, the setting of each mode are now possible in the home screen.
  • Deep clean and optimize registry. Completely safe registry cleaning of debris, compression and defragmentation of the registry to ensure high performance. The program finds and eliminates even the registry errors that other programs miss, not having the technology in-depth scan.
  • Works automatically in the background. This powerful utility works continuously in the background of your computer, without requiring any attention, completely automatically. You can customize the work on schedule or just allow to optimize the work when the computer is idle.
  • New user interface consumes less resources and runs faster. With the new interface of Advanced SystemCare Pro runs much faster and uses fewer system resources.
  • New architecture and rewritten from scratch the code for 32 – and 64-bit systems. Enhancements allow your computer to work more efficiently and more stable than before, stabilizing even older systems.
  • Improved module “Service” with more powerful functions of cleaning and optimization. Improvements in the module “Service” include functions such as “Optimization when you run” more efficiently, which scans your PC for possible problems.
  • Powerful hard drive defragmentation. Fast, powerful and incredibly effective function of disk defragmentation fixes disk fragmentation to 10 times faster in comparison with analogues.What’s New in Advanced SystemCare Pro v8.4:
  • Added support for Microsoft Edge in Default Program. 1-Click to set default browser and other default programs in Win 10 / 8 / 7 / Vista / XP.
  • Enhanced the cleaning for Microsoft Edge and Modern Apps in Privacy Sweep.
  • Enhanced the System Optimization for Windows 10.
  • Supported the cleaning for Nero Burning ROM 2015, Nero BackItUp 15, RealTimes 18 and BlueStacks App Player.
  • Enhanced privacy cleaning for Chrome 44.0, Firefox 40.0, Opera 31.0, Comodo IceDragon 38.0, Auslogics Disk Defrag 6.0, Adobe Air 18.0,
  • Thunderbird 38.1, etc.
  • Updated and expanded database for Malware Removal, Registry Fix, Software Updater, Startup Manager, Surfing Protection and Junk Files Clean.
  • Updated localization files.
  • Fixed bugs reported in previous version.

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “Advanced SystemCare Pro Full Crack” ini.
  2. Ekstrak juga file crack yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke dalam programnya.
  5. Buka folder crack, lalu copy pastekan semua file yang ada ke dalam folder instalasi “Advanced SystemCare Pro” di pc atau laptop anda.
  6. Pilih copy and replace.
  7. Jalankan programnya dari file crack yang anda copy tadi.
  8. Done.

Link Download

ZippyShare

Advanced Systemcare Pro 13.7.0.305 Full Version (52 Mb)

Crack Only (4 Mb)

Mirrored

Advanced Systemcare Pro 13.7.0.305 Full Version (52 Mb)

Crack Only (4 Mb)


23 thoughts on “IObit Advanced Systemcare Pro 13.7.0.305 Full Version

  1. Argo Dwiyu

    Crack nya susah bgt min pas kopas di folder C ngga bisa terus.
    Krna setelah install program otomatis kebuka instalannya..
    Mhn bimbingannya.. thanks

    Reply
  2. Lily

    Gak work ni gan, perasaan semua software tool di giga purbalingga sulit banger nge crack ya..

    Reply
    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Nda worknya gmn gan? Kami cek lagi crack working fine kok gan,., Untuk proses instalasi, sudah kami tuliskan juga di setiap artikel gan, tinggal diikuti aja caranya

      Reply
  3. KANGBRO

    TERUS SEHAT DAN BERKARYA BOS………………….HANYA TUHAN YME YG BSA BALS….AAMIIN

    Reply
  4. oaf

    Buka folder crack, lalu copy pastekan semua file yang ada ke dalam folder instalasi ‚ÄúAdvanced SystemCare Pro‚ÄĚ di pc atau laptop anda.

    direktori di C, di folder mana gan? sy ga dpt nama aplikasinya di C.

    Reply
  5. salam

    gan, udah bisa di instal trus mau di jalananin tiba2 “Advanced systemcare has stop working” itu gimana ya gan ?

    Reply
  6. Rendra

    Gan update Nord VPN atau software VPN lain dong. Butuh banget nih Gan.
    Makasih banyak sebelumnya. You’re the best lah!

    Reply
  7. kaitou

    sangar gan, BETA ver padahal kemaren baru ada notif update 13.6.
    izin download gan

    Reply
  8. zoneknight

    Buat yang bingung bahasa Russia, Klik pojok kiri atas yg kyk garis 3.
    persis d bawah skin ada kotak bahasa, tinggal pilih English.
    done.

    Reply
  9. Muammar

    gan,,, mohon bimbingan nya dalam langkah langkah penginstalan nya…. Maklum masih newbie. Udah ane baca di Readme.. Tapi belom paham seutuh nya….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *