DigiDNA iMazing 2.10.5 Full Patch

By | November 6, 2019

DigiDNA iMazing Full CrackDigiDNA iMazing 2.10.5 Full Patch adalah sebuah aplikasi yang khusus dibuat bagi anda para pengguna iPhone, iPad, ataupun iPod untuk memidahkan file dari perangkat portable tersebut ke PC atau sebaliknya. Mungkin anda para pengguna iPhone terkadang merasa kebingungan untuk memindahkan file dari iPhone ke PC atau sebaliknya. Tetapi kini dengan menggunakan software DigiDNA iMazing Full Crack ini, maka anda dapat dengan mudah memindahkan file tersebut dengan cara yang sangat aman.

Anda hanya perlu menyambungkan iPhone milik anda dengan kabel USB ke PC, untuk kemudian memindahkan berbagai macam data dari iPhone anda tersebut ke PC untuk sekedar memindahkan file atau melakukan backup. Disini kami membagikan DigiDNA iMazing Full Crack dengan gratis. Jadi tunggu apalagi, segera anda download dan instal DigiDNA iMazing Full Crack ini sekarang juga dan pindahkan file dari iPhone ke PC atau dari PC ke iPhone sekarang juga.

DigiDNA iMazing Full Crack1

Features Of DigiDNA iMazing

  • Copy and transfer music and videos from the device to iTunes: the software to transfer music and videos from the original Wizard DiskAid 5 with iPod, iPhone and iPad on the computer
  • Remember all SMS, contacts, voice memo and other information on the iPhone desktop
  • One click to copy all SMS and iMessage on the computer in maximum security
  • Copy the Camera Roll on your PC and transfer by PicsAid photo albums for free
  • DiskAid all devices iPhone and iPad Camera Roll photos and you can access all your photos and videos to copy or synchronize with iTunes on an iOS 5 device
  • Access to system files and browse the contents of iOS iPhone iPad, iPod touch
  • File transfer via USB
  • Copy files and folders between iPhone, iPad, iPod Touch and PC
  • Automatic discovery of applications and folders
  • Browse files and folders
  • Drag & Drop files and folders
  • Double-click the file to view
  • View device memory
  • Powerful file management, including transportation, create directories, rename, etc.

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “DigiDNA iMazing Full Patch” ini.
  2. Ekstrak juga file patch yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke dalam programnya.
  5. Buka folder patch,lalu copy pastekan file patch ke dalam folder instalasi program DigiDNA Imazing di pc atau laptop anda.
  6. Jalankan file patch dengan cara klik kanan >> run as administrator.
  7. Klik Patch.
  8. Done.

Link Download

ZippyShare

DigiDNA iMazing 2.10.5 Full Patch (103 Mb)

Patch Only (400 kb)

Mirrored

DigiDNA iMazing 2.10.5 Full Patch (103 Mb)

Patch Only (400 kb)


24 thoughts on “DigiDNA iMazing 2.10.5 Full Patch

  1. fadli

    gan tlng dr fone dong??
    dr wondershare
    kebutuhan untuk transfer whatsapp dr android ke ios atau sebaliknya.. ada bos??

    Reply
  2. Mr Creed

    mais on arrive pas a telecharger la. il est ou le liens? un VRAI LIEN de telechargement pour une fois.
    Merci

    Reply
  3. Lisa

    kakak.. punya software yang converter dari itunes ke mp3 nggak..? kayak noteburner itunes tapi yang full ver..

    Reply
  4. Alpha

    update 2.8.5 om, gercep amat imazing update nya… baru beberapa hari 2.8.4 rilis.

    Reply
  5. Arifu Kuresuna

    Nice share, dude. this app is very helpful for my friend

    Reply
  6. iForgot

    Please update!! “DigiDNA iMazing 2.5.2 Full Crack” didn’t work, iMazing detected it is a trial version
    Thank you

    Reply
  7. despacito

    gan dia keluar eror. ga work. ada solusi atau emang ga work? makasihh

    Reply
  8. Ibnu maulana

    Its done and work 100% and downloaded via zipshare. Thanks andmin….you are the bestπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    Reply
  9. Carol

    I’ve downloaded crack 1.2.2 and it didn’t work,
    Instead the app wont open while i’ve cracked it.
    And i cracked it while i still got 15 days free trials.
    Any solutions?
    Because i’m a student and to buy the full version is just to expensive for me.
    It worth almost $40 while my parent only gave me around $4/$5 each week.

    Thankyou

    Reply
  10. Carol

    Kak kalau ga work gimana?
    Jadi gamau kebuka appnya..
    Ada solusi?

    Reply
  11. rizal

    mas apa ada crack imazing versi terbaru?boleh saya minta linknya? atau jikalau ada wondershare dr.ios untuk iphone versi terbaru juga? terimakasih.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *