TeamViewer Free Edition v15.21.8

By | September 9, 2021

Download Teamviewer Full Repack
Teamviewer Full

Download TeamViewer Full adalah software yang dapat membantu kita untuk mengendalikan komputer lain yang terhubung dengan internet. Dengan menggunaan software yang satu ini, kita dapat dengan mudah membantu teman kita yang berada jauh disana dan terhubung ke internet dengan mengambil alih kontrol komputer teman anda tersebut. Kini Teamviewer menjadi salah satu aplikasi wajib yang harus dimiliki oleh anda semua, karena software yang satu ini benar-benar software yang sangat powerfull saat kita ingin mengajari sesuatu atau meminta bantuan teman lain untuk meremote secara langsung komputer kita.

Nah disini admin gigapurbalingga membagikan teamviewer edisi spesial, yaitu TeamViewer yang merupakan versi terbaru dan paling stabil di tahun 2021 ini. Apalagi seperti biasa, kami juga sudah menyertakan patch yang dapat anda gunakan untuk melakukan aktivasi software Teamviewer Full terbaru 2021 ini. Aplikasi yang satu ini dapat anda instal di semua jenis windows, jadi anda tidak perlu takut bahwa software ini tidak bisa diinstal di windows anda.

Features Of TeamViewer Full

  • One solution for everything. While most competitors offer different packages for remote support, remote administration, training and sales (and also charge for them…) TeamViewer Full is the one-stop solution for everything you need: includes all modules in one simple and very affordable package.
  • Remote administration of unattended servers. TeamViewer can also be used to control unattended computers and servers. Installation as a system service even allows remote reboot and reconnect.
  • File transfer. TeamViewer comes with integrated file transfer that allows you to copy files and folders from and to a remote partner – which also works behind firewalls
  • Highest security standard. TeamViewer Full is a very secure solution. All versions feature completely secure data channels with key exchange and RC4 session encoding, the same security standard used by https/SSL.
  • No installation required. To install TeamViewer no admin rights are required. Just run the software and off you go…
  • High performance with international router network. Optimized for connections over LANs AND the Internet, TeamViewer features automatic bandwidth-based quality selection for optimized use on any connection.
  • TeamViewer Full uses an extended international server network with server locations in many countries all over the world, so no matter where you are located we will make sure that a high-security, high-performance router near your home destination will ensure great performance.
  • Remote support without installation. With TeamViewer you can remotely control any PC anywhere on the Internet. No installation is required, just run the application on both sides and connect – even through tight firewalls.
  • Remote presentation of products, solutions and services. The second TeamViewer mode allows you to present your desktop to a partner. Show your demos, products and presentations over the Internet within seconds – live from your screen.
  • Works behind firewalls. The major difficulties in using remote control software are firewalls and blocked ports, as well as NAT routing for local IP addresses. If you use TeamViewer you don’t have to worry about firewalls: TeamViewer will find a route to your partner.
  • Flexible use for a variety of applications. TeamViewer lets you connect to your partners in many different ways: You can either view or control your partner’s desktop in order to do online-support; You can transmit your screen to your partners for presentation purposes – You may even change directions during a session for high fidelity teamwork!

Cara Instal :

  1. Just install and use.

Link Download

Mirrored

TeamViewer Free Edition 15.21.8 (29 Mb)

ZippyShare

TeamViewer Free Edition 15.21.8 (29 Mb)


143 thoughts on “TeamViewer Free Edition v15.21.8

  1. Dell

    kenapa 15 selalu buat akun ketika remote komputer? padahal sebelumnya bisa.
    Errornya ” Thank you For Using TeamViewer! ” Please Log in or Create your Teamviewer account.

    Reply
  2. Muhammad Rifal Alfarizy

    maaf ini bukan crack ya ? soalnya saya time out terus sekarang

    Reply
    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Silahkan coba rubah resolusi layarnya ke resolusi yang lebih tinggi gan. Untuk awal memang akan muncul popup 2 kali, tetapi setelah itu bisa di klik kok visit linknya

      Reply
  3. Fans

    Buat remote teamviewer versi 8 s.d. versi 14 tulisannya “the remote teamviewer is running an old version which is out of date….”
    Minggu kemarin masih bisa padahal. Sudah ganti new ID, hasilnya tetap sama saja.

    Reply
      1. Madya Gunawan

        GigaPurbalingga is the best
        Sayangnya yg versi baru ini tidak bisa di install di Win XP

        Reply
  4. deny suryo

    iya, dikonci total
    untuk versi 14 sudah tidak bisa digunakan lagi sepertinya.

    Reply
  5. Dewa Sura

    Gan, ga ada versi terbaru ya.?
    Di suruh update terbaru terus, klo ga 5 menit pake aja udah mati.
    Memang sih bisa terus, tpi lama-lama jengkelin sih.
    BTW thanks banget untuk yang versi ini, selama dari covid19 pake remote.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *