Windows 11 Final RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64

By | October 7, 2021

Download Windows 11 Final RTM

Download Windows 11 Final RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 adalah installer windows 11 terbaru yang sudah dirilis ke publik dalam versi RTM. Versi RTM ini sendiri artinya adalah Release To Manufacturing jadi dapat dikatakan jika Windows 11 Final RTM yang sekarang ini adalah windows 11 yang akan dirilis secara resmi oleh pihak microsoft nantinya. Disini anda benar-benar akan mendapatkan windows 11 yang sangat minim bug dan sudah stabil tentunya.

Namun perlu anda ketahui jika anda membutuhkan semua persyaratan yang ditentukan untuk dapat menginstal Windows 11 Final RTM ini ke pc atau laptop anda. Salah satu yang paling penting adalah mengaktifkan TPM 2.0 di komputer atau laptop anda. Jadi bagi anda yang belum memiliki persyaratan tersebut, silahkan anda tunggu windows 11 RTM versi Non TPM yang akan kami post beberapa hari lagi.

Dari segi tampilan dan fitur sebenarnya tidak banyak berubah dari windows 11 versi insider preview yang sebelumnya. Namun disini anda tidak akan menemukan bug yang berarti. Anda juga sudah dapat menginstal hampir semua aplikasi yang support dengan windows 10 ke dalam Windows 11 Final RTM yang admin bagikan ini.

Fixed Issues in Windows 11 Final RTM

  • Addressed an issue where if you enable then disable a contrast theme, it would lead to artifacts in title bars, in some cases making the minimize/maximize/close buttons hard to see and use.
  • Fixed a crash with certain connected devices that could result in not being able to use Bluetooth.
  • Mitigated an issue that was resulting in subtitles not appearing when expected in certain apps, particularly Japanese language subtitles.
  • Fixed an issue that was causing certain PCs to bugcheck during modern standby.
  • Mitigated an issue when typing with certain 3rd party IMEs into the search box in Settings that could result in the candidate window being rendered elsewhere on-screen (not attached to the search box) and/or characters inserted into the search box not displaying.
  • They fixed an issue that causes PoThey rShell to create an infinite number of child directories. This issue occurs when you use the PoThey rShell Move-Item command to move a directory to one of its children. As a result, the volume fills up and the system stops responding.
  • This build includes a change that aligns the enforcement of the Windows 11 system requirements on Virtual Machines (VMs) to be the same as it is for physical PCs. – Previously created VMs running Insider Preview builds may not update to the latest preview builds. In Hyper-V, VMs need to be created as a Generation 2 VM. Running Windows 11 in VMs in other virtualization products from vendors such as VMware and Oracle will continue to work as long as the hardware requirements are met.

Known issues :

  • [General]
    • They ’re investigating reports from Insiders in the Beta Channel where after upgrading to Windows 11, they are not seeing the new Taskbar and the Start menu doesn’t work. To workaround this if you are impacted, please try going to Windows Update > Update history, uninstalling the latest cumulative update for Windows, and the reinstall it by checking for updates.
  • [Start]
    • In some cases, you might be unable to enter text when using Search from Start or the Taskbar. If you experience the issue, press WIN + R on the keyboard to launch the Run dialog box, then close it.
  • [Taskbar]
    • The Taskbar will sometimes flicker when switching input methods.
  • [Search]
    • After clicking the Search icon on the Taskbar, the Search panel may not open. If this occurs, restart the “Windows Explorer” process, and open the search panel again.
  • [Widgets]
    • The widgets board may appear empty. To work around the issue, you can sign out and then sign back in again.
  • [Microsoft Store]
    • They continue to work to improve search relevance in the Store.
  • [Windows Sandbox]
    • Within Windows Sandbox, the language input switcher does not launch after clicking the switcher icon on the Taskbar. As a workaround, users can switch their input language via any of the following hardware keyboard shortcuts: Alt + Shift, Ctrl + Shift, or Win + Space (the third option is available only if Sandbox is full-screened).
Download Windows 11 Final RTM
Download Windows 11 Final RTM
Download Windows 11 Final RTM
Download Windows 11 Final RTM
Download Windows 11 Final RTM

Link Download

Single Link

Uptobox

Windows 11 RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 (4.9 Gb)

Turbobit

Windows 11 RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 (4.9 Gb)

Mega

Windows 11 RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 (4.9 Gb)

Mediafire

Windows 11 RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 (4.9 Gb)

UsersDrive

Windows 11 RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64 (4.9 Gb)

1 Gb Links

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6

Mega

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6

Mediafire

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6

UsersDrive

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6


78 thoughts on “Windows 11 Final RTM Build 22000.194 Consumer Edition x64

  1. Ray

    saat install ko ga ada pilihan windowsnya ya? langsung install, pas beres langsung cek dapetnya windows home single language

    Reply
  2. ifzky

    jika procesor tidak mendukung, apa aman jika tetap instal windows 11 min?

    Reply
  3. kakafazri

    ini kalo processornya tidak mendukung pas ngecek di pchealth masih bisa dipake kalo downloadnya dari sini? saya pke lenovo g50 intel i5-5200 amd r5

    Reply
  4. bagoesb

    well, masih ada minor bug sih dan windows accesoris banyak yg dihilangkan kata si pihak mikocok

    Reply
  5. rardianr

    kok pas bikin bootable pake flashdisk, pas formattingnya kok error terus kenapa ya min

    Reply
  6. Zulhaj Apriyadi

    Bang giga pas udah udah selsei gimana cara instal microsft office 2021nya

    Reply
  7. Stan

    min, req adobe lightroom terbaru dong 🙂
    lightroom classic 2021 keluaran januari dari mimin udah gak bisa lagi, develop + sering force quit.
    trims Min.

    Reply
  8. jengiskhan

    gak tau ternyaata mobo ane support TPM, mobo yg di release generasi skylake smpe gen 11 dh ada itu TPM

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *