Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Crack

By | March 7, 2020

Movavi Video Converter FullMovavi Video Converter Full Version adalah software converter video yang paling populer saat ini karena telah mendukung banyak sekali format video maupun audio dengan hasil yang sangat bagus. Program yang satu ini akan mengkonversi video yang anda inginkan ke format lainnya tanpa mengurangi kualitas video itu sendiri. Jika anda pernah mencoba software converter video namun hasil yang didapatkan tidak memuaskan, maka sudah saatnya anda mencoba menggunakan Movavi Video Converter Full ini untuk mengkonversi video anda tersebut.

Movavi Video Converter Full ini selain dapat anda gunakan untuk mengkonversi video juga dapat anda gunakan untuk melakukan editing video standar sehingga video hasil convert tersebut akan menjadi lebih bagus dari video aslinya. Jadi tunggu apalagi, segera saja anda download dan instal Movavi Video Converter Full ini sekarang juga.

Features

  • Convert Video, DVD & Audio. Convert video, DVD & audio between more than 170 media formats, including HD. Whether you’re experienced or just starting out — our video converter offers both convenient ready-made format presets for output files and the ability to manually set the parameters of the output video.
  • Edit, Adjust Quality, Play Back. With Movavi Video Converter 17, you can not only convert video and audio files but also perform basic editing tasks and adjust video quality. Using the free Movavi Video Player included in the Video Converter installation pack, you can play any video files — including DVD and HD — right on your desktop.
  • Save for 180 Devices, Burn DVD. The video converter’s predefined settings allow to convert video and audio for 180+ mobile devices: Apple iPod, iPad, iPhone, Sony PSP, Zune, BlackBerry, Nokia, HTC and more. Burn videos to DVDs in the burning mode of the video converter.
  • Convert Video 800% Faster. Convert Video 800% Faster Movavi Video Converter is optimized for NVIDIA CUDA, resulting in a 8x gain in conversion efficiency on PCs with CUDA-enabled graphics card and 10x with multiple GPUs. The program also ensures significant performance gain on AMD and Intel multi-core processor.
  • Extract Audio. Extract audio from video and save any portion of a movie soundtrack to create ringtones and music samples.
  • Adjust Sound. Increase, decrease or normalize sound volume. Transfer up to 16 soundtracks to your final video.
  • Create GIFs. Create comic GIF animations from your video files. Specify the video segments you want to convert to GIF.
  • Save Frames. Capture screenshots from videos and save them in popular image formats.
  • Share Online. Upload converted files to social media sites from right inside the program using the built-in Share Online app.
  • Watch Folder. Specify a folder and conversion parameters, and all video files in that folder will be converted automatically.
  • Flexible Settings. Choose video and audio codecs, specify custom resolution, bitrate, and other advanced settings.
  • Two-pass Encoding. Choose this option for optimal balance between size and quality of output video.

Input Video Formats: AVI, DV AVI, MPEG 1,2, MP4, WMV, ASF, 3GP, 3GPP, 3GPP2, MOV, QT, VOB, IFO, MOD, DAT, M2T, MTS, MKV, VRO, FLV.
Output Video Formats: AVI, MPEG 1,2, MP4, WMV, 3GP, 3GPP, 3GPP2, MOV, QT, RM, RMVB, FLV, M2T.
Input/Output Audio Formats: MP3, WAV, WMA, OGG, AAC, FLAC, Monkey’s Audio. Input/Output Image Formats: JPEG, PNG, BMP, GIF.

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “Movavi Video Converter Full Patch” ini.
  2. Ekstrak juga file patch yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke dalam programnya.
  5. Buka folder patch, lalu copy pastekan file patch ke dalam folder instalasi program Movavi Video Converter di pc atau laptop anda.
  6. Jalankan file patch dengan cara klik kanan >> run as administrator.
  7. Klik Patch.
  8. Done.

Link Download

ZippyShare

32 Bit : Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Patch (42 Mb)

32 Bit : Patch Only (378 kb)

64 Bit : Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Patch (46 Mb)

64 Bit : Patch Only (378 kb)

Mirrored

32 Bit : Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Patch (42 Mb)

32 Bit : Patch Only (378 kb)

64 Bit : Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Patch (46 Mb)

64 Bit : Patch Only (378 kb)


56 thoughts on “Movavi Video Converter 20.1.2 Premium Full Crack

  1. Alpha Tester

    Hallo bg.
    Bg kok tiap cba convert video dan nambahin subtitle, aplikasi crash bg? Stop tiba” lalu keluar app

    Reply
    1. dyco.ananta

      saya juga demikian… file srt ny ada tambah .srt (NONE)
      kalo di ilangi subtitle nya bisa dijalankan,,, tp waktu ditambah file .srt jadi error waktu mengoconvert

      Reply
  2. Yayak

    Buat yang error, can’t access the file, may be it’s in use…. setelah install buka task manager, disable movavi, restart pc, baru kemudian patch movavi. Saya berhasil

    Reply
  3. afif suhaidi

    gak bisa gan..patching eror..
    sudah mengikuti prosedur instalasi..

    Reply
  4. Wijaya

    Gan.. punya saya kok pas mau naroh patchnya ada peringatan ” can not access the file. Maybe it’s in use… please close the file before patching!”
    Itu kira kira kenapa ya gan?

    Reply
  5. kidd

    semua folder nya gan masukan yang ada di patch nya

    udah saya coba ngga bisa juga gan

    file exe nya jadi hilang yang ada cuma paych nya doank

    Reply
      1. Vicky Rian P

        Gan punya saya kok pemberitahuan System Error gan.? The code execution cannot proceed becaise VCGui.dll

        Reply
    1. kidd

      semua yang ada di dalam folder patch nya ya
      sudah gan tapi ngga mau gan

      Reply
  6. sugeng

    gimana download Movavi nya sih gan, aku download kok ga bisa bisa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *