Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Keygen

By | September 15, 2020

PremiumSoft Navicat Premium Enterprise Full

PremiumSoft Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Keygen adalah salah satu aplikasi manajemen database terbaik yang ada hingga saat ini. Dengan menggunakan software ini anda dapat terhubung ke berbagai macam database seperti MySQL, SQL Server, SQL Lite, Oracle, dan juga Potsgree SQL database secara bersamaan. Hal ini akan sangat berguna untuk anda yang sering berkecimpung dengan database yang banyak dari server yang berbeda-beda.

Software PremiumSoft Navicat Premium Enterprise Full ini adalah gabungan dari berbagai macam fungsi navicat yang mendukung sebagian besar fitur di fitur di MySQL, SQL Server, SQLite, Oracle dan PostgreSQL termasuk Stored Prosedur, Event, Trigger, Function, View, dll. Dengan adanya program ini, maka anda dapat dengan mudah untuk mentransfer dari database yang satu ke database lainnya tanpa kesusahan lagi. Sofware sangat cocok bagi anda para pengembang aplikasi atau game karena dilengkapi juga dengan fitur lain termasuk impor / ekspor Wizard, Query Builder, Report Builder, Sinkronisasi Data, Backup, Job Scheduler dan banyak lagi.

64 Access More Memory
Navicat users have been asking for this for years now and, it’s now releasing 64-bit versions for Windows and Mac OS X. The 64-bit edition of Navicat will fully utilize all the resources of your 64-bit computer, taking full advantage of 64-bits memory management.

Brand New Design
Navicat 11 brings a number of UI improvements over its predecessor. It includes a streamlined working environment, an enhance docking system with colored tab and aero-snap support, a searchable tree with faster performance, and a new improved button layout. The new clean and modern user interface is characterized by clarity and focusing on the essentials.

Multi-Changes at Once
Table Viewer is now packed with box selection, including the ability to make multi-cell edit. Box selection allows you to select a rectangular region of cells within the grid by holding on and dragging the mouse. In Navicat 11, you cannot only delete but also replace and edit text on multiple cells at once, which we hope to reduce the capacity of typing and immensely increase your overall productivity on data entry work.

Connection Enhancement
Every connection is all about stability security and reliability. Navicat now embeds a new SSH engine, which provides more encryption format and high-performance environments. So you never have to worry about making connection over an insecure network.

Stay Up-to-date
PremiumSoft is introducing an Updater in Navicat 11. This new update mechanism includes a service that monitors when an update becomes available, eliminating the need for you to track updates yourself. It ensures that you have the most up-to-date, stable, and secure versions of Navicat installed on your computer.

Smart Find and Replace
The New Find and Replace is now available in Table View and Query results! This new feature allows you to maintain and transform the contents of your database without writing UPDATE query. The Replace All function let you replace all matches in one go. And you no need to worry about typing mistake because you can review the transformed contents before applying to server. Of course you can further modify or cancel the change too.

Oracle Data Pump
Navicat Data Pump is designed to provide a convenient GUI for Oracle Data Pump utility. It gives you full support of all modes and parameters provided by Oracle Data Pump, including the ability to save your settings as profiles for future use.It’s fast and easy-to-use. So you can create, monitor and manage Oracle Data Pump Jobs and dump files in a more cosy way.

SQL Server Backup
With the SQL Server Backup utility build into Navicat 11. backing up your databases has never been easier. You’ll find an intuitive, efficient GUI that guides you through the backup process and reduces the potential for errors. Or you can save all parameters specified within the current session as a template for future reference.

Search objects everywhere
Having lots of connections and objects can be overwheiming and time-consuming, especially when you try to find something you want. Here’s a filter to help you to do the job. A new filter is now come with all tree-structure lists in Navicat. So you can always look for objects in the blink of an

Organize your work
Navicat 11 features a wide range of options to meet specific customer requirements in the areas of flexibility and user-friendliness. We know our users love the Aero Snap feature that many of you have already been able to experience in Windows 7. With Aero Snap in Navicat, you can effortlessly position the window you are working on.

The new Tab Bar is a colorful new way to make connections and objects easy to distinguish while beautifying the overall appearance of the interface. With our new Tab Bar, tabs that are related are color coded, making it easier to stay organized while connecting multiple servers.You can rearrange tabs in the Tab Bar, or you can open any tab in a new window by dragging that tab to your desktop. It’s designed to get you to your favorite objects, as quickly as possible. It makes it easier thatn ever to browse your database objects.

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “Navicat Premium Full Patch” ini.
  2. Ekstrak juga file patch yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke programnya.
  5. Buka folder patch, lalu copy pastekan file patch ke folder instalasi program “Navicat Premium Enterprise” yang terinstal di pc atau laptop anda.
  6. Jalankan file patch dengan cara klik kanan, lalu pilih run as administrator.
  7. Klik Patch, lalu klik generate.
  8. Buka programnya dan gunakan serial hasil generate di keygen untuk proses registrasinya.
  9. Done
PremiumSoft Navicat Premium Enterprise Full1

Link Download

ZippyShare

32 Bit : Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Version (57 Mb)

32 Bit : Patch Only (5 Mb)

64 Bit : Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Version (63 Mb)

64 Bit : Patch Only (5 Mb)

Mirrored

32 Bit : Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Version (57 Mb)

32 Bit : Patch Only (5 Mb)

64 Bit : Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Version (63 Mb)

64 Bit : Patch Only (5 Mb)


94 thoughts on “Navicat Premium Enterprise 15.0.18 Full Keygen

  1. Fitria

    Min Gigapurbalingga, mohon pencerahannya pas paste serial key nya untuk aktivasi ga bisa …
    makasih min

    Reply
  2. Agus

    1. Uninstall ulang.
    2. Terus install lagi tapi jangan nyalain internet.
    3. Jangan dibuka dlu navicatnya.
    4. copy keygen ke folder instalasi navicat.
    5. buka keygen –> Run Administrator.
    6. klik tombol patch, jika muncul pop-up cracked berarti sukses.
    7. pada bagian serial keygen klik generate, lalu copy serialnya.
    8. buka navicatnya –> Run Administrator.
    9. paste serial key –> Actived.
    10. Klik Manual Registration –> Copy Resgistration Code.
    11. Buka lagi keygen –> Paste –> Generate.
    12. pindah ke aps navicat lagi klik Activeted.
    13. Proses Actived sudah berhasil.

    Reply
    1. Fitria

      Gan, saya ga berhasil pas point nomer 12, serial keynya ga bisa dipake… Mohon perncerahannya gan… makasih…

      infonya
      your lisance couldnot activated….
      makasih gan

      Reply
      1. xxx

        coba manual activation mas, saya bisanya juga pakai manual activation

        Reply
    2. KingOfProgrammer

      working Gan thanks. . . buat temen2 yg ga bisa coba ikuti panduan ini

      Reply
    3. david

      menu Manual Registration nya dimana gan? kok sy cuma liat ada menu Registration aja di bawah menu Help..

      Reply
  3. ane

    keygennya gak bisa minn … ada solusi lain gak??
    Juga Terima kasih gigapurbalingga.net

    Reply
  4. nick

    Hi All,

    Untuk patchnya kenapa tidak bisa ya pada saat mau meng-generate activation code ?r
    Response dari pacth nya “Rsa Public Key not find”. Kira2 kenapa ya ?

    Terimakasih

    Reply
    1. xxx

      udah ada pemecahan masalahnya nggak? saya nemu masalah yg sama nih???

      Reply
    2. Anonymous

      Uninstall terlebih dahulu semua Navicat versi lamanya, sama registrynya.
      Untuk mempermudah, bisa dipakai IOBit Uninstaller.

      Setelah tuh tes Patch ulang kembali Navicat-nya.

      Reply

Leave a Reply to nick Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *