Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version

Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack VersionProject CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version By FitGirl adalah salah satu game balap mobil terbaru di tahun 2018 ini dengan grafik yang sangat baik serta gameplay yang sangat menyenangkan. Bagi anda para penggemar game dengan genre racing, sudah pasti harus segera mencoba memainkan game Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version ini di pc atau laptop kesayangan anda. Game ini benar-benar menawarkan sebuah balapan yang sebenarnya dengan berbagai macam pengaturan yang dapat anda sesuaikan sendiri. Anda dapat mengatur sendiri mobil balap anda mulai dari pemilihan jenis ban, suspensi, tekanan angin, torsi mesin, dan berbagai macam pengaturan lainnya. Hal ini tentunya membuat mobil yang anda gunakan akan benar-benar sesuai dengan keinginan anda sendiri.

Game Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version ini juga menyediakan pilihan untuk melakukan balapan dengan mobil F1 atau supercar. Anda juga dapat memulai mode karir dari level terbawah atau langsung ke level tertinggi. Jadi semuanya benar-benar tergantung pada pemain sendiri yang akan melakukan balapan. Dari segi kontrol, game Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version ini benar-benar sangat mirip dengan berkendara aslinya, sehingga anda pasti akan merasa sedikit kesulitan dalam mengendalikan laju mobil.

Penasaran dengan gameplay dari game Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version ini? Segera saja anda download dan instal game Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version ini sekarang juga.

Minimum System Requirements:

  • OS: Windows 10 (+ specific versions of 7)
  • Processor: 3.5 GHz Intel Core i5 3450, 4.0 GHz AMD FX-8350
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: GTX680 or equivalent
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 50 GB available space
  • Sound Card: DirectX compatible sound card

Recommended System Requirements:

  • OS: Windows 10
  • Processor: Intel i7 6700k
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: NVidia GTX 1080 or AMD Radeon RX480
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 50 GB available space
  • Sound Card: DirectX compatible sound card

Features:

  • 180+ licensed cars from iconic manufacturers
  • Full 12K & VR Support
  • Tested and tuned by pro racing drivers
  • All-new motorsports (IndyCar, Oval Racing, Rallycross) join old favorites incl. GT3
  • LiveTrack 3.0: Dynamic surface & weather physics affect vehicle performance and handling in real-time
  • New loose surface racing (ice, dirt, mud)
  • Full 24-hour cycle featuring real-time atmospheric conditions and seasonal ambience
  • State-of-the art physics model
  • Revamped gamepad handling
  • Class-leading Esport capabilities

Repack Features:

  • Based on Project.CARS.2-CODEX ISO release: codex-project.cars.2.iso (43,375,689,728 bytes)
  • Update 1 (v1.1.2.0) applied over; Additional cracks available in NoDVD folder after installation: 3DM, ALI213 and Steamworks Fix (allows multiplayer support via Steam); Thanks to Christsnatcher, deadmau5 and UberPsyX for those.
  • 2 DLCs (Japanese Cars Pack & Motorsport Pack) included and activated; Season Pass is not an actual DLC
  • 100% Lossless & MD5 Perfect: all files are identical to originals after installation
  • NOTHING ripped, NOTHING re-encoded
  • Significantly smaller archive size (compressed from 40.4 to 18.2 GB)
  • Installation time is pretty long due to game data, which is heavily compressed and encrypted. It takes ~2 hours on 8-cores CPUs, ~3 hours on 4-cores & ~4 hours on 2-cores. Mind this before downloading and installing.
  • After-install integrity check so you could make sure that everything installed properly
  • HDD space after installation: 47 GB (~75 GB during installation)
  • Use โ€œLanguage Selector.exeโ€ in game root to change the game language
  • At least 2 GB of free RAM (inc. virtual) required for installing this repack

Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version1 Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version2 Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version3 Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version4 Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version5

Link Download

Single Link

Turbobit

Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version By FitGirl (19 Gb)

Kbagi

Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version By FitGirl (19 Gb)

Google Drive

Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version By FitGirl (19 Gb)

5 Gb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

Kbagi

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

2 Gb Links

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8 , Part 9 , Part 10 , Part 11

Kbagi

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8 , Part 9 , Part 10 , Part 11

Google Drive

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4 , Part 5 , Part 6 , Part 7 , Part 8 , Part 9 , Part 10 , Part 11

8 thoughts on “Project CARS 2 v5.0.0.1 Update 5.4 Repack Version

  1. mustank

    bang mohon bantuanya dong….

    pc ku terjangkit virus exe kayak runouce.exe dan runonce solusinya gimana bang biar bersih dari virus itu?

    nuhun bang admin…
    support gigapurbalingga

    Reply
  2. mustank

    bang giga solusi untuk virus runouce.exe dan runonce gimana ya?
    mohon bantuannya bang
    nuhun

    Reply
  3. Efan Bawonk

    Nyimak aja…Laptop ane gak bakalan kuat…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Reply
  4. pecinta nvidia

    kira-kira spek pc ane kuat gak yaa…
    proce : core i3 kabylake
    ram : 8 ddr4
    vga : gtx 960 4gb
    ssd : 240gb
    kuat gak bang?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *