R-Studio 8.14 Build 179693 Network Edition Full Version

By | October 28, 2020

R-Studio Full

R-Studio Full Version merupakan salah satu aplikasi terbaik untuk mengembalikan data anda yang hilang pada harddisk yang terkena virus ataupun terformat. Program ini sudah dikenal oleh masyarakat luas sebagai salah satu program recovery terbaik yang ada hingga saat ini. Memang kami sudah sering membaikan program untuk mengembalikan data yang hilang dari berbagai produk, dan setiap produk pasti memiliki kelebihan dan kekurangan. Oleh karena itu jika anda masih kurang puas dengan program data recovery sebelumnya, sudah seharusnya anda mencoba aplikasi R-Studio Full Version ini sekarang.

Software R-Studio Full Version ini dirancang khusus untuk memulihkan data dengan kontrol mutlak di tangan anda. Dilengkapi dengan fitur-fitur canggih untuk dapat mengembalikan segala jenis data yang hilang pada partisi harddisk anda dengan hasil yang maksimal. Kami sudah menyediakan Crack yang akan mengaktifkan program R-Studio Full Version ini dengan gratis, sehingga anda dapat menggunakan semua fitur premium dari software ini.

Features Of R-Studio Full Version

  • Standard Windows Explorer – style interface.
  • Host OS: Windows 2000, XP, 2003 Server, Vista, 2008 Server, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012.
  • Data recovery over the Network. Files can be recovered on network computers running Win2000/XP/2003/Vista/2008/Windows 7/Windows 8/Windows Server 2012, Macintosh, Linux, and UNIX.
  • Supported file systems: FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5, ReFS (a new file system introduced in Windows 2012 Server), HFS/HFS+ (Macintosh), Little and Big Endian variants of UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD/Solaris) and Ext2/Ext3/Ext4 FS (Linux).
    # Scan for Known File Types (raw file recovery): if the disk file system is heavily damaged or unsupported, R-Studio searches for specific data patterns (“file signatures”) typical for certain file types (Microsoft Office documents, jpgs, etc.). Such known file types can be custom-defined.
  • Recognition and parsing Dynamic (Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Win7), Basic(MBR) and BSD (UNIX) partitions layout schema and Apple partition map. Dynamic partitions over GPT are supported as well as dynamic partitions over MBR.
  • Damaged RAID recovery. If the OS cannot recognize your RAID, you can create a virtual RAID from its components. Such virtual RAID can be processed like a real one.
  • Creates IMAGE FILES for an entire Hard Disk, Partition or its part. Such image files can be compressed and split into several files to put it on CD/DVD/flash or FAT16/FAT32/exFAT. Then the image files can be processed like regular disks.
  • Data recovery on damaged or deleted partitions, encrypted files (NTFS 5), alternative data streams (NTFS, NTFS 5).
  • Recovering data if:
    o FDISK or other disk utilities have been run;
    o VIRUS has invaded; FAT is damaged; MBR is destroyed.
  • Recognizes localized names.
  • Recovered files can be saved on any (including network) disks accessible by the host operating system.
  • File or disk content can be viewed and edited with the advanced hexadecimal editor. The editor supports NTFS file attribute editing.
  • Integration with DeepSpar Disk Imager, a professional HDD imaging device specifically built for data recovery from hard drives with hardware issues. Such integration provides R-Studio with a low-level fine-tuned access to drives with a certain level of hardware malfunction. Moreover, it allows disk imaging and analyzing be performed simultaneously. That is, any sector R-Studio accesses on the source disk will be immediately cloned to a clone disk and any other data recovery operation will be made from that clone disk avoiding further deterioration of the source disk and great reduction in processing time.

Cara instal

  1. Download dan ekstrak file “R-Studio Network Edition Full Version” ini.
  2. Ekstrak juga file patch yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Jangan masuk dulu ke programnya setelah proses instalasi selesai.
  5. Buka folder patch dan copy pastekan file patch ke folder instalasi programnya di pc atau laptop anda.
  6. Jalankan file patch dengan cara klik kanan lalu pilih run as administrator.
  7. Klik Patch.
  8. Done
R-Studio Full1

Link Download

ZippyShare

R-Studio 8.14 Build 179693 Network Edition Full Version (61 Mb)

Patch Only (132 kb)

Mirrored

R-Studio 8.14 Build 179693 Network Edition Full Version (61 Mb)

Patch Only (132 kb)


60 thoughts on “R-Studio 8.14 Build 179693 Network Edition Full Version

  1. Yuci

    Habis pencet run as administator ngapain lagi ya? Soalnya ngga tau harus apa lagi dan jalanin patchnya gimana?

    Reply
  2. Iqbal

    Min tolong dong ini gimna ya gw koq kalo download dr sini file nya kedetect virus terus ya?
    Gimana cara ngatasin nya min kalo boleh tau?

    Reply
      1. Iqbal Ramadhan

        Tapi masalahnya kadang file yg di download langsung auto kehapus min grgr kedetect virus. Contoh saya download IDM. Saya paham min kalau ke detect virus itu normal2 aja. Tapi ada gak si cara biar gak auto kehapus gitu min?

        Reply
  3. STY

    pas di patch nya kok tidak ada RSAgent.exe nya bang? jadi error terus ketika di patch. Kalo cuma dipilih RStudio32 + 64 aja nanti jadinya Erorr signature

    Reply
  4. sorata

    Makasih banget untuk yg buat aplikasi dan crackernya :v, game saya yg kedelete 25gb bisa balik lagi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *