Wondershare PDFelement Pro 7.6.1.4902 Full Crack

Wondershare PDFelement Terbaru

Wondershare PDFelement Pro 7.6.1.4902​ Full Version merupakan aplikasi editing PDF terbaru dengan fitur yang sangat lengkap dan sangat mudah untuk digunakan. Anda yang sering bekerja dengan file PDF sudah pasti membutuhkan software yang satu ini. Aplikasi ini dapat anda gunakan untuk semua kebutuhan yang berhubungan dengan file PDF. Mulai dari editing file PDF dengan berbagai fitur canggih, kemudian convert file PDF ke format file lainnya atau sebaliknya. Selain itu Wondershare PDFelement Terbaru ini juga dapat anda gunakan untuk mengedit file OCR. Wah benar-benar aplikasi yang sangat komplit bukan?

Berbagai macam fitur menarik sudah tersedia lengkap di dalam Wondershare PDFelement Terbaru ini. Anda dapat dengan mudah membuat password pada file PDF, kemudian juga membuat sebuah signature agar orang tau bahwa file PDF tersebut adalah milik anda, juga ada fitur combine yang memungkinkan anda untuk menggabungkan bebeberapa file PDF menjadi satu file PDF.

Kami membagikan Wondershare PDFelement Terbaru ini lengkap dengan cracknya, jadi anda akan mendapatkan software full version dengan gratis dan otomatis anda akan mendapatkan semua fitur premium dari program keren ini.

Features :

  • Edit
    With PDF element, alter text and change fonts as you do in Microsoft Suite. Simply click and start typing – it’s that easy.
  • ​OCR
    Our top-of-the-line OCR (Optical Character Recognition) technology turns scanned documents into a fully editable document allowing you to: search, edit, format, resize, all text. Multiple languages supported including: English,Korean, Russian, German, Spanish, and many more.
  • ​Convert
    Want to work on the document with other programs? Convert from and to PDF directly from Word, Excel, Image, and other popular file types.
  • ​Add Image
    A picture is worth a thousand words. Simply insert an image to your PDF and rearrange the sizing appropriate to your document.
  • ​Bates Numbering
    Working on a legal document and want an easy way of identification and retrieval? Place identifying numbers on each page to help index multiple pages for easy recognition and search.
  • ​Form Creation
    Edit an existing form or create your own with customizable field options such as: text field, check box, radio button, combo box, list box, button, or a signature field. They are all interactive to make data collection or survey creation a breeze.
  • ​Combine
    Have more than one file you want to combine? PDF element allow for the conversion of multiple files into one simple PDF for easy organization.
  • ​Annotation
    Highlight important text with our highlighting tool or make sticky notes to communicate detailed information. Select from over 20 predefined stamps to help archive or customize your own to feature a specific area of the document.
  • ​Password Protect
    We know some of your documents are sensitive and needs a layer of protection. Set restrictions for opening, copying, editing, and printing to make sure your files are safe even if they fall into the wrong hands.
  • ​Signature
    Received an RFP or need to sign a contract? Use the provided industry-standard encrypted digital signatures or create one specifically for your handwritten signature.
  • ​Redaction
    Some information are confidential and sensitive to the public eye. To avoid private information from getting out, the redaction tool offers the ability to permanently black out the text or image.​

System Requirements:

  • Operating System: Windows 8.1/8/7/XP/Vista
  • Processor: 1Ghz Processor or above
  • RAM: 512MB RAM or above
  • Available Hard Drive Space: 500 MB or above

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “Wondershare PDFelement Full Patch” ini.
  2. Ekstrak juga file patch yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal programnya.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke dalam programnya.
  5. Buka folder patch, lalu copy pastekan file patch ke dalam folder instalasi program Windershare PDFelement di pc atau laptop anda.
  6. Jalankan file patch dengan cara klik kanan >> run as administrator.
  7. Klik Patch.
  8. Done.

Link Download

ZippyShare

Wondershare PDFelement 7.6.1.4902 Multilingual​ Full Patch (83 Mb)

Patch Only (420 kb)

Mirrored

Wondershare PDFelement 7.6.1.4902 Multilingual​ Full Patch (83 Mb)

Patch Only (420 kb)

54 thoughts on “Wondershare PDFelement Pro 7.6.1.4902 Full Crack

  1. Naufal

    Gan proses patch nya tanda kalau berhasil apa ya gan?? Ko ane klik patchnya gaada kata done gan… terus pas buka softwaenya ane mau convert ke word tulisannya masih trial gan

    Reply
  2. sal siti

    makasih ya, aku suka download software di sini. mudah aja. salam dari malysia ya.

    Reply
  3. MUHAMMAD SYAHMI BIN SHAHROL

    gan, kok ngak bisa click visit link

    Reply
  4. Doa ibu

    Kalau disandingkan dengan foxit phantom lebih oke yang mana gan?
    Biasanya saya pake phantom

    Reply
  5. rizallicious

    Review: Aplikasi ini powerful banget, fungsinya banyak. Ane sebagai pekerja yang ngurusin berkas terbantu banget. Dibanding Adobe Reader, Nitro, dll, ini jauh lebih bagus

    Reply
  6. PRASTOWO

    MAKASIH GAN,,,PURBALINGGA, MY BELOVED BIRTHPLACE..
    GAN BOLEH REQUEST BOOM3D ? TMKSH

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *