WPS Office 2019 v11.2.0.9052 Full Crack

By | November 29, 2019

WPS Office 2015 Premium FullWPS Office 2019 v11.2.0.9052 Multilingual Full Patch merupakan sebuah program yang memiliki fungsi yang sepenuhnya sama dengan microsoft office. Mungkin anda masih agak asing dengan software yang satu ini, namun program ini merupakan alternatif dari microsoft office yang terbaik hingga saat ini. Dengan ukuran yang jauh lebih kecil dari office, WPS Office 2019 Premium Full ini menjadi alternatif terbaik untuk microsoft office tersebut.

Semua fitur yang ada di dalam software WPS Office 2019 Premium Full ini mempunyai kemiripan dengan program microsoft word sebagai aplikasi untuk mengetik, kemudian microsoft excel untuk membuat tabel, dan juga microsoft powerpoint untuk membuat presentasi. Semua file office tersebut juga sepenuhnya kompatibel dengan software WPS Office 2019 Premium Full ini. Jadi anda tidak perlu takut jika nanti anda ingin mengedit file yang dibuat menggunakan WPS Office 2016 Premium Full ini di dalam microsoft office.

Familiar Look. Innovative Features.

  • Includes Presentation, Writer and Spreadsheets
  • Fully compatible with Microsoft PowerPoint, Word and Excel
  • Supports DOC, XLS, PPT, TXT, PDF and more
  • Easily switch between open documents using our Priority Tabs feature
  • Quickly share documents with built in emailing function
  • Keep your work safe with auto-save and document encryption
  • Access to 100’s of free templates
  • Access to WPS Cloud and File Roaming

Writer.

  • Fully compatible with Microsoft Word
  • Rich text, paragraph and shape formatting features
  • Make quick changes to margins and spacing using our Paragraph tool
  • Advanced collaboration features including track changes, spell check and comments
  • Numerous page layout tools
  • And more

Presentation.

  • Fully compatible with Microsoft PowerPoint
  • Beautifully designed user interface
  • Advanced text, paragraph and shape formatting features
  • Add photos, videos, sound and more to presentations
  • Insert and edit graphs, charts and tables
  • Includes dozens of templates
  • View notes in presenter mode
  • And much more

Spreadsheets.

  • Fully compatible with Microsoft Excel
  • Over 160 formula and function shortcuts
  • Supports pivot tables, freeze frames, sorting, table styles and more
  • Create multiple worksheets
  • Insert charts including bar, pie, line and column
  • Edit cell categories (number, text, percentage, etc.)
  • Spreadsheet supports over 1M rows and 10K columns
  • Advanced text and table formatting features

What’s New in WPS Office 2019:

  • Add Various quality free templates, PPT templates, Writer templates and Spreadsheets templates.
  • Support switch between French and English and spell check for multiful
  • Support spell check for Spanish, Portuguese and French.
  • Support go back to the last edited place in the text
  • Support Insert key and right-click the status bar to setup the Insert feature go-to features added, including go to footnote and more
  • Support split window vertically and horizontally
  • PrintDate, DocProperty and IncludePicture fields added
  • Object feature optimized: support set wrapping styles when insert/paste pictures, solve the problem of object name changed.
  • More formulas added: such as GetPivotData, GET.CELL, NUMBERSTRING and so on.
  • Advanced collaboration features including track changes, spell check and comments
  • Numerous page layout tools
  • And more

What’s New in this Version :

  • Fixed the bug that messy codes appear when first enter numbers using Croatia, Romanian, Hungarian or other keyboard.
  • Fixed the bug that users cannot disable “Capitalize first letter of sentences” feature under “AutoCorrect” option.

Cara Instal

  1. Download dan ekstrak file “WPS Office 2019 Premium Full Crack”.
  2. Ekstrak juga file crack yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal program seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, silahkan jalankan programnya, lalu keluar dari programnya.
  5. Cek juga di task manager, dan matikan wps jika masih ada yang berjalan.
  6. Buka folder crack dan copy pastekan file yang ada di dalamnya ke folder “C:\Users\Admin\AppData\Local\Kingsoft\WPS Office\11.2.0.9052\office6”.
  7. Pilih copy and replace.
  8. Done

WPS Office 2015 Premium Full1

Link Download

ZippyShare

WPS Office 2019 v11.2.0.9052 Full Crack (149 Mb)

Crack Only (3 Mb)

Mirrored

WPS Office 2019 v11.2.0.9052 Full Crack (149 Mb)

Crack Only (3 Mb)


132 thoughts on “WPS Office 2019 v11.2.0.9052 Full Crack

  1. Girindra Syifa

    gan, folder “C:\Users\Admin\AppData\Local\Kingsoft\WPS Office\11.2.0.9052\office6” gaada, padahal udah di install di drive C dan Admin sudah saya ganti sesuai nama di laptop saya

    adanya folder “WPS CLoud Files”

    mohon solusinya

    Reply
  2. Huri

    mas, mau nanya kok file cracknya ext nya dll ?
    trs kl gini, jadinya ngg bisa copy and replace

    Reply
  3. Lfrdzz

    Saya instalnya di folder D mas, waktu saya paste file auth.dll nya terus saya buka aplikasi wps nya, gak berubah mas masi sama kaya yang lama, mohon bantuannya

    Reply
  4. Kampret

    Cara lihat folder instalasi dimana ya?
    soalnya di progam files disk C ndak ada

    Reply
  5. Pejuang

    Gan kok pas jalanin patchnya ada tulisan “error: 5 Access is denied” bisa bantu?

    Reply
  6. Dhimas Novian

    Cuman embel-embelnya ajasih yg premium fitur2nya sama saja dengan yg free.Tapi gapapalah lumayan udh dapet software bagus ringan,makasih gan 😀

    Reply
  7. erina

    HI.. salam dr malaysia ^_^. sy suka website awk dr dulu smpai skrg .. mmg sgt2 membantu. TQ !
    sy nk tanya. mana lebih better atau ringgan antara yg ni dgn microsoft office. boleh suggest kan.. tq. ^__^

    Reply
  8. Alex Johnson

    Ini bener premium gan,?? Atau versi free yg hanya di patch jadi premium, soalnya klu yg free jadi premium fitur Resume Premium nggk bisa diakses, jadi tetep aja free, walaupun tulisannya premium, mohon jawabannya 🙂

    Reply
  9. Djoko

    mas giga..

    maaf sebelumnya.. setelah copy dan jalankan patch nya kog mash belom premi yaa,..?? apa ada yang salah

    terims

    Reply
      1. Djoko

        oohh… oke mas giga saya coba lagi.. terima kasih atas infonya

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *